– Det er treningshverdagen som er viktig

0
1063
Karim Essediri er ikke klar for Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

For Karim Essediri er det en ting som er viktigere enn det meste annet når han trener fotballag. Det er at treningshverdagen skal være best mulig.

– Vi skal sørge for å ha en topp treningshverdag og samtidig et ønske om å spille god fotball. Det er en krevende måte å få resultater på, men utviklende fotball er vanskelig. Vi skal ikke alltid ta de letteste veiene, forklare Skedsmos nye trener, Karim Essediri, til Lokalfotballen.

God trenerutdanning

37-åringen har en lang og fin spillerkarriere i Norge der han har spilt for Tromsø, Bodæ/Glimt, Rosenborg og Lillestrøm. De siste årene har Essediri fokusert mer og mer på en trenerkarriere, og tok UEFA A-lisensen da han trente aldersbestemte lag i Lillestrøm.

Klubber: Utdanning:
2012 : Jr Trener i Heming.

2013 : Gutt 14 Trener LSK

2014 : Gutt 14 Trener LSK

2015 : Gutt 15 Trener LSK

2016 : Gutt 14 Trener LSK

2017 : Eidsvold Turn

2018: Skedsmo

2010: UEFA B

2013: UEFA A

 

– Det ble Skedsmo fordi det er sportslig interessant, kan leve av fotball og nære der jeg bor. De har mange gode spillere, så må vi jobbe for at hver enkelt skal bli bedre individuelt som gjør at vi blir bedre som et lag. Alle skal få en best mulig treningshverdag, sier Essediri.

Karim Essediri og Jon Slaatsveen i Eidsvold Turn (Foto: Espen Bråthen).

Kvalitet på treninger

Essediri er som nevnt opptatt av treningshverdagen, og det er kvalitet han er ute etter og ikke kvanititet.

– Vi skal trene maks fire dager i uken, men med god kvalitet. Det er så stort potensial i klubben, og vi kan få til bra ting sammen.

Hva er målsettingen til Skedsmo neste sesong?

– Det er for tidlig å si. Jeg kjenner ikke gruppa godt nok ennå. De har hatt en tung høst, så vi skal ikke snakke om opprykk. Vi skal tenke på hverdagen og ha gode prestasjoner, og deretter skal vi ta en kamp om gangen utover i sesongen, avslutter den sympatisk treneren.

Hvordan tror du det går med Skedsmo under Essediris vinger?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.