Ørjan Hopen klar for FUVO

2
3509

Den første sterke signeringen er gjort i lokalfotballen på Romerike. Ørjan Hopen er klar for FUVO.

Det tok ikke lang tid, etter nedrykket, at FUVO viste muskler. Midtbanespiller Ørjan Hopen er klar for Opakermoen i 2018. Hopen har flere sesonger bak seg i både eliteserien og OBOS, men det er for 2. divisjonslaget Skeid Hopen har spilt for i 2017.

Erstatter Petter Linstad

– FUVO henter Ørjan Hopen fordi han først og fremst er en god spiller. Hopen har også kvaliteter som leder, og et fryktet venstrebein. Rollen til Hopen er for tidlig å si noe om i oktober, en det er ingen hemmelighet at Petter Linstad gir seg, og at han da på en måte erstattes av Hopen, sier Ørjan Heiberg i FUVO til Lokalfotballen.

Hvordan har FUVO råd til en slik spiller?

– Hopen har startet i ny jobb, og ønsket per nå ikke å spille på toppfotball-nivå. Jeg kjenner Ørjan fra før og vi ble enig om en avtale som passer begge parter veldig godt, forklarer Heiberg om klubbnomanden Hopen som har spilt i fem klubber de fire siste årene.

FUVO vil få mye erfaring i Hopen.

– Erfaren. Ekstrem venstrefot, lederskikkelse, og et godt fotballhode. Seriøs i treningshverdag og en spiller som er anvendelig, avslutter Heiberg.

For FUVO ble det altså nedrykk til 4. divisjon i år. Linstad gir seg, og det sies også at Armin Sistek gir seg. Det blir spennende å følge hva som skjer i FUVO utover vinteren.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.