Ørjan Heiberg fortsetter i FUVO

1
1194

Alle i FUVO kan ta det med ro. Ørjan Heiberg fortsetter som trener i en ny sesong, og nå skal de rett opp til 3. divisjon igjen.

Etter en tung vårsesong klarte FUVO nesten å holde plassen i 3. divisjon. De var to færre mål bak det å holde plassen. Trener Ørjan Heiberg har til tross for nedrykket vært en jaget mann denne høsten. Nå har 25-åringen bestemt seg for å bli i FUVO.

Les også: Ørjan Hopen klar for FUVO

– Vi har satt sammen noe spennende i FUVO nå. Vi avsluttet bra i høsten prestasjonsmessig, til tross for nedrykk, og det ønsker vi å bygge på. Stallen hadde  lite kontinuitet i 2017, og det skal vi gjøre noe med i 2018, sier Ørjan Heiberg til Lokalfotballen. – 2018 skal bli et morsomt or for FUVO. Jeg føler en revansjelyst, og den avslutningen i år trigget meg veldig.

Ørjan Heiberg fortsetter i FUVO (Foto: Espen Bråthen).

Snudde FUVO-skuta

FUVO tok 16 poeng av 18 mulige poeng i de seks siste kampene i 3. divisjon. En slik redningsaksjon viste at Heiberg er en god trenerkapasitet. Etter at han sleit veldig i vår snudde han skuta, og det viser styrke i en så unge kropp.

Hva med din egen trenerkarriere, Ørjan, bra for den å bli?

– For min egen del så tenker jeg ikke CV hver dag. Jeg er 25 år og har god tid. Jeg har lyst til å se FUVO opp der de hører hjemme igjen. Målsettingen holdt akkurat ikke i år, og 35 poeng er vanligvis bra, forklarer Heiberg, og han sier at han har hatt tilbud.

– Jeg har fått tilbud på høyere nivå. Ett av tilbudene trigget veldig, men det passet best med FUVO. Planene her er spennende foran sesongen. De fleste spillerne blir med videre, og det er en motivert gjeng som skal få FUVO opp igjen. Målet er å rykke opp. Lyst til å bli nummer 1.

Lokalfotballen erfarer at Heiberg har vært i dialog med Eidsvold Turn, men Heiberg ønsket ikke å kommentere det.

FUVO er favoritt

Det er ikke lett å spasere seg til opprykk i 4. divisjonen på Romerike. Det er mange gode lag der, og det fikk Gjelleråsen merke denne sesongen.

– Det er mange gode lag i 4. divisjon, og vi vil få det tøft.  Det å stå som favoritt, som jeg tror vi blir, det blir en utfordring. Alle har lyst til å klå oss. Vi må være gode nok fra i dag frem til serien starter, sier Heiberg.

Med Ørjan Hopen inn kommer det første varselskuddet til de andre lagene med opprykksambisjoner i 4. divisjon. Flere av spillerne har signert allerede, og den med ferskest blekk på kontraken er kaptein og midtstopper Stian Westerheim.

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.