Ryktebørsen i oktober

0
2765

Nå er serien over, og nå skal det lades mot 2018. Allerede nå er det mange rykter rundt omkring på Romerike. Vi kjører på med høstens første ryktebørs.

Vi starter i 5. divisjon. Sørumsand skal spille i 4. divisjon, men de beste ryktene starter der. Jesper Kornbakk er på vei tilbake til moderklubben Sørumsand. Det er vel cirka 1,01 i odds på den overgangen nå. Kornbakk har vært mye skadet de siste sesongene, og han trenger kanskje å trappe litt ned.

Er Jesper Kornbakk på vei til Sørumsand? (Foto: Espen Bråthen).

Sørumsand ser også mot AFSK – der brødrene Szymon og Robert Krolikowski spiller. Også Bezhad Nazari sin bror Marco Nazari, som nå er i Lørenskog, ryktes inn til rødtrøyene. Får Sørumsand inn de fire spillerne så snakker vi et godt 4. divisjonslag.

Les også: Årets lag i 5. divisjon

Kutt i kjøregodtgjørelse

AFSK har gått ut og sagt at de skal kutte det meste av kjøregodtgjørelsen de har hatt de siste sesongene. Klubben går også inn i et generasjonsskifte og noen spillere har sagt at de gir seg. Det blir spennende å se utviklingen.

Trenersituasjonen er ikke avklart i AFSK etter at Ronny Gresmo valgte å gi seg nå. Det sies at det blir et lokalt navn inn.

Leirsund har to-tre på Skedsmo 3 som er aktuelle. Navnene har de ikke gått ut med ennå.

Hva skjer med Rømskog?

Rømskog har varslet at de ønsker samarbeid med Aurskog-Høland, rettere sagt AHFK 2. Da må det til et samarbeid, og NFF Akershus har vel ikke akkurat vært ivrige på å la lag ute på bøgda samarbeide de to-tre siste årene. Blir det ikke samarbeid med AHFK kan det gå nedenom og hjem med laget fra skauen.

Flisbyen har allerede hentet Halfdan Roth, og også Thomas Lerdahl er på vei fra AFSK.

William Berg og Markus Kaasa kan være på vei bort fra Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen).

I 4. divisjon er det også bra med action. Gjelleråsen har en meget god spiller på vei inn, og man venter bare på bekreftelsen. De har resignert de fleste spillerne, men de mangler signaturen til Markus Kaasa og William Berg. De begge ønsker å sjekke mulighetene i vinter. Bak de to står det to sterke fedre i Kjell Roar Kaasa og Henning Berg, så vi får håpe de gjør de riktige valgene. 3. divisjonsspill for Gjelleråsen er et stort steg opp fra årets 4. divisjon.

I år er jeg usikker på om Gjelleråsen ønsker seg nabo Thomas Flemmen fra Nittedal. Det toget har nok gått nå.

Jouini klar for Aurskog-Høland

Aurskog-Høland har hentet tilbake keeper Ahmed Jouini fra Blaker. Mathias Hoftvedt la opp etter siste seriekamp i høst. AHFK ønsker seg også Jesper Kornbakk, men det blir en tøff kamp mot Sørumsand. Hvittrøyene ønsker å hente lokale spillere, men det er ikke så mange igjen der ute.

Kløfta ordnet den viktigste signeringen allerede nå i høst. Trener Karl André Hovde tar en ny sesong med sebrastripene. Så blir det spennende om de klarer å beholde viktige Steffen Nystrøm. Tobias Reinli i Gjerdrum skal være ønsket av Kløfta og Hauerseter.

Eidsvold IF ser ut til å få på plass Eiven Solberg denne vinteren. Det ble meldt at han var klar i sommer, men det var han altså ikke. Et annet rykte er at Otto Dahl vil «hjem» til EIF etter FUVOs nedrykk i høst. Det vil i så fall bli to veldig sterke signeringer for rødtrøyene.

Hauerseter hentet, og mistet, bøttevis med spillere denne sesongen. Og jeg tipper mye av det samme vil skje i 2018. Man ser det på mange av de lagene som ikke ligger i sentrale strøk nå sliter med spillerlogistikken.

Les også: Årets lag i 4. divisjon

Hva skjer i 3. divisjon?

I 3. divisjon tror vi det kommer til å skje mye. Det er fordi det skal ansettes flere trenere. Bloggen erfarer at ingen av lagene i 3. divisjon neste år, foruten Gjelleråsen, har signerte avtaler med trenere. Eidsvold Turn og Skedsmo er på trenerjakt, og det er noen spennende navn som går igjen. Både Karl Andre Hovde og Kai Holt har vært i en prat med Skedsmo, men de har kommet lengst med Lyns trener Thomas A. Ødegaard. Bloggens tips er at lagene burde gå for Ørjan Heiberg. Selv med nedrykk for FUVO, så snudde han skuta denne høsten og det er sterkt av en så ung trener. Han lever og ånder fotball, og det er alltid en pluss.

Blir Ørjan Heiberg i FUVO? Eller blir det klubbytte? (Foto: Espen Bråthen).

Verken Julian Madsen (LIF) eller Martin Wiker (Skjetten) har signert ny avtale. Madsen hadde en tøff sesong, men ble mye bedre utover høsten. Wiker har gjort en formidabel jobb med Skjetten, men han har også helt sikkert noen punkter han vil ta opp med Skjettens styre.

Brenna til Lørenskog?

Det som er sikkert er at det vil komme overganger. For FUVO så mister de nok Petter Linstad og Armin Sistek, så blir det spennende å se om de kan holde på spillere som Kim Brenna (trent med Lørenskog denne uka) og Otto Dahl.

I Skjetten så ryktes det at Andreas Eriksen og Marius Edvardsen skal starte Skjetten 4!! Det er krise for lokalfotballen hvis det skjer. Slike spillere må vi ha høyere opp i systemet.

Har du rykter, eller klare overganger, så kontakt Lokalfotballen på espen@lokalfotballen.blog eller 45224573. Man kan også sende melding via Facebook eller Twitter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.