Årets lag i 4. divisjon på Romerike

1
16315

Det ble en fantastisk sesong i 4. divisjon. Serien var veldig bra, og mange spillere imponerte. Her er årets lag i 4. divisjon på Romerike.

1. Mathias Hoftvedt

Den vanskeligste plassen å bestemme seg for. Hoftvedt er divisjonens beste keeper, men laget har sluppet inn billige mål. Likevel må han på dette laget i hard kamp med Kløftas Hauffen.

2. Sondre Haugen

For en sesong av unggutten. Tatt et stort steg under trener Hovde. Duellsterk forsvarsspiller som er meget viktige på dødballer – defensivt og offensivt. Også en god høyrefot.

3. Eivind Damstuen

Steffen Nystrøm og Eivind Damstuen jubler (Foto: Espen Bråthen).

Damstuen fikk også en ny «vår» med Hovde. Var svak i fjor, men er i gammel god form i år. Knallsterk midtstopper med strålende høyrefot.

4. William Berg

Backen har virkelig tatt nivået i år, og vært strålende på venstrebacken. Mange mål og målgivende for den høyreiste forsvareren.

5. Henrik Studsrud

Høyrekanten i Aurskog-Høland har gått litt under radaren i år. Det er litt merkelig ettersom han har scoret 12 mål og to-sifret målgivende.

6. Marius Pande

Strålende spiller på dette nivået. Har styrt Gjelleråsen til to seriemesterskap på to år. Sterk duellspiller, strålende høyrefot og trøkk i spillet.

7. Patrick Hansen

Etter en tung start løsnet det skikkelig for Raumnes & Årnes utover, og mye på grunn av Hansen. Styrer spillet til blåtrøyene, og pasningsspilleren har 15 målgivende.

8. Joakim Hjelkerud

Joakim Hjelkerud smeller til med den følsomme høyrefoten (Foto: Espen Bråthen).

Apropå pasningsspiller. Haugevis med målgivende og scoringer som indreløper. Har tatt store steg denne sesongen. Aldri vært bedre trent.

9. Jonas Mathisen

3/4 av sesongen var strålende. Sliti litt med skader, men skadefri er han helt konge i 4. divisjon. En slepen ving som også har funnet nettet ofte i år for Gjelleråsen.

10. Lars-Eirik Svardahl

Lars-Eirik Svardahl herjet med Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen).

4. divisjons beste spiller. Svardahl blir bare bedre og bedre han. Herlig førsteforsvarer, men selvfølgelig best fremover på banen. Toppscorer og haugevis med målgivende.

11. Markus Kaasa

Kjempet med Svardahl om toppscorertittelen. En helt annen type. Høyreist midtspiss med trøkk i spillet, og alltid farlig foran mål.

12. Laget

Les også: Årets lag i 5. divisjon

Innbytter:

Fredrik Hauffen, Kløfta

Eirik Haugen, Aurskog-Høland

Thomas Normann, Gjelleråsen

Marius Preber, Hauerseter

Steffen Nystrøm, Kløfta

Marius Andresen, Skedsmo 2

Erik Ruud, Eidsvold Turn 2

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.