– En av historiens viktigste kamper for FUVO

0
947

Klokken 13:00 starter en av de viktigste kampene i FUVOs historie. Da skal Ørjan Heibergs gutter ut i «krigen» mot Harstad for å redde plassen i 3. divisjon.

– Det har blitt spilt samme type kamper noen ganger før, men det er ingen tvil om at dette er en kamp som er viktig, det sier seg selv når det står et nedrykk på spill. Det er vanskelig å svare på om det er tidenes viktigste kamp, sier FUVOs trener Ørjan Heiberg, til Lokalfotballen.

Les også: Nå gjør vi oss klare til det store nedrykksdramaet

FUVO har imponert de siste ukene etter en svak vårsesong. Det har blitt 13 poeng på fem kamper, men likevel er de på plassen under nedrykksstreken,

– Vi skal fortsette der vi har vært den siste tiden. Bunnsolid defensivt, og en offensiv med masse folk. Vi har holdt nullen tre kamper på rad, gjør vi det i morgen, så vinner vi, sier Heiberg.

Hvordan har treningsuka vært?

– Treningsuka har vært god. Litt smårusk, som vi har vært forsiktige med. I tillegg brøyt vi opp litt torsdagkveld, med bowling og sosialt, sier om oppladningen til FUVO.

Hvor viktig er det for dere å bli i 3. divisjon?

– Jeg har sett lite 4.divisjon i år, dessverre, men jeg tror det er veldig stor forskjell, både på arrangement, profesjonalitet og ikke minst på kvalitet og nivå. Hører flere utenfra mene at dette er det største skillet i norsk fotball, avslutter Heiberg.

Det er bare å møte på Opakermoen for å støtte FUVOs kamp for å unngå nedrykk. Det er gratis inngang, og plass til mange på tribunen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.