Mitt favorittlag: En ny «serie» fra Lokalfotballen

3
968

I en lang spillerkarrière opplever man mye. Vonde motspillere, gode historier og ikke minst mange gode medspillere. Nå er det tid for litt mimring og de gode historiene.

I løpet av de nærmeste ukene skal kjente profiler i den lokale fotballen presentere sine tropper med sin personlige favoritter blant medspillerne. De har alle hatt lange karrièrer ut på fotballbanene på Romerike.

«Stjernespekket» liste

De som er ute er Arne Gunnar Ellevold, og så følger det på en etter en. Simon Mesfin, Wegard Bakkehaug, Atle Søgård, Per Kristian Melby, Espen Olsen, Fredrik Larsen, Arne Henrik Vestreng, Ola Jørstad, Eirik Soltvedt, Stian Davidsen, og så videre.

Alle disse har kommet med sine lag i løpet av høsten. Det behøver ikke bare å være de beste spillerne, men kanskje også spillere som kunne blitt bedre eller som var viktige i en garderobe. Man tar ut en startellever, og smeller også inn 5-6 innbyttere.

Mitt favorittlag

Lokalfotballen utfordrer også dere som leser dette. Send inn din tropp med startellever og 5-6 innbyttere med spillere du har spilt sammen med. Ta gjerne med trener også. Gode historier om spillere er alltid et stort pluss. Send til espen@lokalfotballen.blog.

Det er bare å ringe meg/sms også, på 45224573, hvis du har ønsker om profiler jeg burde kontakte for dette.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.