Superinnbytter reddet Fet fra nedrykk – viktig for hele Fet-fotballen

0
1376
Morten Vikerhaug jubler etter scoring for Fet (Foto: Espen Bråthen).

Like før slutt dukket Morten Vikerhaug opp for Fet, og med to mål reddet han blåtrøyene fra nedrykk. Det var viktig for hele Fet-fotballen.

I en jevn kamp, med Fet som det førende-laget, så ble alt avgjort på slutten. På 1-1 bommet Hauerseters Remi Rød på en stor sjanse, og Fet kontret. Innbytter Morten Vikerhaug passerte en mann og dunket ballen i mål. Jubelen var så høy så at Glomma snudde og rant oppover i den perioden.

Helt som må i militæret

Morten Vikerhaug og Toni Fetahu jubler etter Vikerhaugs første scoring (Foto: Espen Bråthen).

Vikerhaug ville ha mer, og han dyttet inn 3-1 på overtid etter et stråelende forarbeid av Marius Tolsciner.

– Godt å score to mål og gjøre sånn at vi holder plassen, sa den sindige unggutten etter kampen. Men det blir ikke mye fotball på han neste år.

– Det er kjedelig å ikke kunne være med videre neste sesong ettersom at jeg skal i militæret.

To år med drama

For andre året på rad har Fet vært innblandet i nedrykkstriden. I fjor var det stort drama mot Fjellhamar i kvalikkampen. Fet vant på straffer i en kamp som snudde frem og tilbake i 120 minutter. Mot Hauerseter ble det også drama, og man er spent på hvor mye eldre de rundt a-laget har blitt det siste året.

– Helt fantastisk følelse å ta tre poeng i dag. God lagseier. Det er stolte tradisjoner på Fedrelandet, så det var utrolig deilig og viktig at vi hold plassen i 4.divisjon. Stolt av gutta som har stått samlet med en veldig positiv holdning gjennom en tung sesong, sier Fets trener, Robin Ødegård, til Lokalfotballen.

Robin Ødegård var nervøs underveis i den viktige kampen (Foto: Espen Bråthen).

Mye som skjer i Fet

For Fet er det å holde plassen veldig viktig. Fet ansatte Robin Ødegård i en heltidsstilling som daglig leder i fotballgruppa. En av oppgavene var a-trenerjobben, og nå er det en stolt trener i Fet.

– Veldig viktig for både stort og smått i Fet. Det skjer mye spennende nedover i Fet-fotballen om dagen, og det er viktig for oss med et godt flaggskip på toppen. Et flaggskip som yngre spillere kan strekke seg mot, sier Ødegård.

Eirik Brattbakken har blitt enda bedre i år (Foto: Espen Bråthen).

Lørenskog kan avgjøre selv

Best på Fet var Lasse Bergan Foss. En bauta bakover og viktig fremover. Sammen med Espen Søgård har de vært svært viktige for å redde laget. Unge Eirik Brattbakken er også en meget god back på dette nivået.

Fet ender på 12. plass, poenget foran Lørenskog 2.

Lørenskog 2 redder plassen hvis FUVO og LSK 2 holder seg i 3. divisjon. Går ett av de ned går Lørenskog 2 også ned. Lørenskog har mye av dette i egne hender. Vinner de i 3. divisjon mot Skjervøy, og FUVO og LSK 2 tar poeng, så holder de begge seg. Det blir en spennende lørdag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.