God stemning i Rælingen-leiren foran årets viktigste kamp

0
720
Adrian Tjernsli er konge i Rælingen (Foto: Espen Bråthen)

Foran årets viktigste kamp for Rælingen er stemningen god i spillergruppa. Nå gjenstår Skårer som siste hinder foran et eventuelt opprykk.

Rælingen spaserte gjennom 5. divisjon i vår, men denne høsten har ikke vært like bra. AFSK er like bak Rælingen, og de må vinne siste seriekamp mot Skårer for å rykke opp. Opprykksrivalen AFSK møter Flisbyen. Det ryktes at Flisbyen er mer fokus på oktoberfest, så sannsynligvis blir det tre poeng på grønntrøyene.

Hva har skjedd i høst, Adrian Tjernsli?

– Sikker har vel aldri plassen vært, som du har ment. Sesongen er lang og ingen lag surfer gjennom en sesong uten utfordringer. Men om jeg skal sammenlikne vår, og høstsesongen, er det noen forskjeller. Treningsgrunnlaget var bedre i vår da vi var flere på treninger og kvaliteten bedre. Vi har ikke hatt en stabil duo på spissplassen i høst, som var en viktig suksessfaktor tidligere i sesongen. I tillegg klarte vi å bikke jevne og tøffe kamper i vår favør i våres, men i det siste har det vært litt stang ut, forklarer Tjernsli til Lokalfotballen.

Per Åge Barbakken og Rælingen jakter opprykk (Foto: Rælingen og Espen Bråthen).

Ustabile Skårer

Rælingen har ett poeng til jagende AFSK. På lørdag avgjøres alt. Rælingen får besøk av Skårer i Marikollen. Skårer er ustabile som bare det, og de kan tape mot de dårligste og de kan slå de beste. Likevel skal Rælingen være store favoritter, hvis de spiller slik som mot Fjellhamar i forrige kamp.

– Skårer-kampen blir tøff, ingen tvil om det. Vi har vist utover høsten at bunnivået vårt dessverre er for lavt og vi kan oppleve kamper der vi sliter med å avgjøre. Men etter en veldig god kamp mot Fjellhamar sist er det god stemning i gruppa, og gutta er veldig klare på å endelig sikre et opprykk. Hvis vi flytter beina, holder tempoet oppe og setter sjansene våres, skal Skårer få det tøft i Kollen på lørdag. Samtidig ryktes det om publikumsrekord for sesongen 2017, og det motiverer oss veldig, sier Tjernsli.

Tjernsli og Aunemo

Den offensive midtbanespilleren er en av de viktigste brikkene til Rælingen. Han har scoret 19 mål, og hatt minst like mange målgivende. Sammen med Mikael Aunemo kan de styre RFK til opprykk.

Møt opp i Marikollen for å se en kamp med nerve og spenning. Det er varslet mye moro i Marikollen denne lørdagen.

PS! Jeg er på Tjømecup med 35 AFSK-jenter hele lørdagen, men skal oppdatere så godt jeg kan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.