Mathias Hoftvedt takker for seg – keeperen legger opp

0
1217
Mathias Hoftvedt hadde suksess som spiller i AHFK. Nå håper på det samme som en av to trenere (Foto: Espen Bråthen)

Aurskog-Hølands keeper Mathias Hoftvedt legger opp etter årets sesong. Ny jobb og familie blir prioritert fremover. Det ble en tårevåt farvel.

– Føler jeg ikke har tid og mulighet til å være med 100% og da føler jeg det er bedre å trekke seg tilbake. Trur det er best både for meg, de hjemme, jobben og AHFK, forklarer Mathias.

Scoret på brasse

Keeperen har spilt 70 kamper for Aurskog-Høland, og han har faktisk notert seg for en scoring. Et brassespark som suste i mål mot Nannestad høsten 2013.

– Det er en avgjørelse jeg har brukt ekstremt mye tid på så er ikke bare noe rør jeg kommer med på slutten av sesongen, sier Hoftvedt og smiler. Det ser ut til at Hoftvedt skal fortsette som keepertrener i Aurskog-Høland, men det er ikke helt bestemt ennå.

Hoftvedt tok en tårevåt «farvel» med lagkameratene på torsdagens trening. Søndag mot Eidsvold IF blir altså Hoftvedts siste kamp i AHFK-trøya.

Mathias Hoftvedt ofret alt som keeper (Foto: Espen Bråthen).
Jouini på vei tilbake?

Aurskog-Høland har sendt mail til Blaker på keeper Ahmed Jouini. Han ble tatt i mot av Aurskog-Høland da han kom som flyktning fra Tunisia som ung gutt, og nå ønsker de han tilbake etter de slapp han til Blaker foran årets sesong.

Aurskog-Høland har også to unge spennende keeper i Simon Hellesjø og Even Vestreng som også banker på døra.

Ahmed Jouini ser kanskje for seg klubbytte? (Foto: Espen Bråthen).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.