Lokale gutter sikret opprykk for Løvenstad

0
1966
Stående fra venstre: Roger Haugen, Patrick Bruås, Andreas Cato Olsen, Erik Kjenner, Mats Våge Arstad, Henrik Larsen, Mathias Hoberg, Stian Johnsrud, Anders Lappegård, Jonathan Bach, Kristoffer Mykle På huk: Jonas Werner, Emil Wannebo, Tommy Tran, Håkon Nordgård, Drin Zymeri, Arian Bashiri Keeper: Niklas Hoff

Etter flere år med dårlige resultater har Løvenstad snudd skuta, og nå er de klare for 6. divisjon. Mye takket være lokale gutter.

Løvenstad har foran årets sesong klart å få tilbake store deler av de guttene som har blitt plukket opp av større klubber i tidlig alder.

– Nå er de en ung vennegjeng som spiller god fotball. 90% har spilt rundt i andre klubber i 3. og 4. divisjon, sier spillene trener Mats Våge Arstad. Han har trent Løvenstad denne sesongen sammen den gamle keeperkjempen Roger Haugen. Mats er også sønnen til Løvenstad-legenden Ståle Arstad.

– Tidligere sesonger så har vi slitt med å ha en stabil tropp, og da har resultatene blitt som så. Nå har vi klart å snu det, så vi ser positivt på neste sesong. Vi har en stor spillergruppe, med påfyll fra gode juniorspillere, forklarer Arstad til Lokalfotballen.

Signeringer for Løvenstad: Michael Stugård Bjørn som kom fra Lørenskog IF. A-lagsspilleren Andreas Cato Olsen som er Løvenstad-gutt kom hjem fra noen år i Rælingen. (Foto: Løvenstad)

Gode spillere

Løvenstad vant 7. divisjon med god margin til Borgen, som også rykker opp. Løvenstad hadde hele 57 plussmål, og hjemme på Sandbekken vant de alle kampene.

Det er noen spillere som fortjener litt ekstra skryt. Anders Lappegård som er en ung og en veldig god spiss. Han har scoret nesten 60 mål på G19 og A-lag denne sesongen. Mathias Hoberg, som er sentral midtbanespiller,  er den beste i sin posisjon 7. divisjon. Ryktene sier at han trolig kommer til å dominere neste sesong i 6. divisjon også.

Skal gå rett gjennom

– Neste års 6. divisjon blir nok forhåpentligvis mer utfordrende. Vi tror det kommer til å bli en veldig varierende motstand med tanke på at de fleste er 2.lag og har muligheten til å bruke spillere fra sine 1.lag. Vi har ett mål om å rykke direkte opp til 5.divisjon. Vi mener Løvenstad bør ligge minst der i divisjonssystemet. Så lenge vi klarer å beholde spillertroppen og muligens hente inn 2-3 flere spillere tror jeg vi kommer til å gjøre det enormt bra neste sesong, avslutter Årdal. Den unge treneren fortsetter alene neste sesong, ettersom Roger Haugen ser ut til å gi seg.

Vi som kjenner Roger regner med at han fortsetter i en eller annen rolle.

Lokalfotballen gratulerer Løvenstad med opprykk, og det er godt å se at klubben er på vei oppover igjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.