lørdag, juni 22, 2024

En klubb har lagt inn protest på Lyn

Date:

Share post:

Etter at Lyn brukte en ikke spilleberettiget mot Ready 15. september, har det nå blitt sendt inn en protest. NFF ønsker ikke å si hvilken klubb det er.

– Vi bekrefter å ha mottatt en protest på Lyns kamp mot Ready angående en ikke-spillerberettiget spiller og har bedt Lyn om en redegjørelse, forteller kommunikasjonsrådgiver i NFF, Christer Madsen, til Lokalfotballen. NFF ønsker heller ikke å spekulere i hva en eventuell straff kan bli.

Ikke Ready

NFF ønsker ikke å fortelle hvilken klubb som har lagt inn protest. Ready sin trener, Jonas Rygg, fortalte til Lokalfotballen at de ikke har lagt inn protest.

Oskar Hansen, som kom fra Follo i sommer, hadde fått et gult kort for Follo, og hadde to gule kort i Lyn da han spilte mot Ready 17. september. Dermed skulle han vært suspendert i den kampen.

24-timers regel

En utfordring er at det er en 24 timers regel på at man må protestere for å få poengene. Ready kan nok se langt etter poengene, men Lyn vil med all sannsynlighet miste sine tre. Det er flere eksempler på lag som derimot har mistet ett eller to poeng etter en slik forseelse, og det varierer faktisk fra krets til krets. Nå er det imidlertid Doms- og sanksjonsutvalget i NFF som skal behandle saken.

Lyn ønsker ikke å kommentere saken, og viser til en melding på klubbens hjemmeside. Der forteller de at de har sendt en redegjørelse til NFF.

Lokalfotballen var den første som omtale saken, og vi kommer til å følge opp saken fremover.

PS! Lyn vant 3-2 over Lillehammer i kveldens kamp. De har nå seks poeng ned til Eidsvold Turn, og sju, som kan bli fire, til Stabæk som spiller mandag. Mister Lyn poengene er Stabæk 2 poenget bak og Turn er tre poeng bak før de to siste kampene.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...