Gjelleråsen med fortjent opprykk i fotballfest i 4. divisjon

0
1337

Endelig sikret Gjelleråsen seg plassen i 3. divisjon. De vant serien i fjor også, men da ødela det nye seriesystemet. Nå fortsetter ferden mot PostNord i 2022.

Gjelleråsen har vært det beste laget, i år også, i 4. divisjon, og de fortjente dette opprykket. I kampen mot Aurskog-Høland var nervene borte, etter to svake kamper. Nå var det tenning og trøkk i hele laget. Det var nesten litt for mye tenning. De spilte stygt noen ganger og klaget hele tiden på dommeren. Det gjorde egentlig bortelaget også, så det var et ampert oppgjør – helt til Gjelleråsen rykket fra bortelaget i målprotokollen.

Les også: Direkte fra kampen

Gjelleråsen spilte på alle strengene sine. Indreløperne kom høyt og AHFK med sine to sentrale midtbanespiller kom i undertall. På kantene herjet Fredrik Larsen og Mikkhu Måsø. De plaget backene i samtlige minutter. Marius Pande vant alle dueller.

Fredrik Larsen i farta

Etter flere sjanser scoret hjemmelaget. Larsen dro seg inn i banen og banket ballen i nærmeste. Det tok av på Li.

Video: Steinar Pedersen

Hele 400 tilskuere hadde møtt opp, og det er fantastisk i 4. divisjon. Mange av kampene i år har hatt 200 eller flere tilskuere.

Normann på rompa

Bortelaget skapte en god sjanse da Lars-Eirik Svardahl fintet Thomas Normann så mye at midtstopperen datt på rompa. Like etter hevnet Normann seg med en stygg takling på Svardahl.

Sju minutter før pause satte Måsø på turboen igjen. Han løp fra alle, og en god gammeldags tupp sendte ballen i mål. AHFKs backer fikk virkelig kjørt seg. Dommeren blåste til pause, og det var en fortjent ledelse til hjemmelaget. Bortelaget manglet 7-8 mann, og mot serielederen blir det tungt med de tunge forfallene.

Overkjøring i 2. omgang

Den andre omgangen ble overkjøring fra første til siste spark på ballen. De grønne satte opp målsjanse etter målsjanse. Seks minutter ut i 2. omgang felte David Kjær Måsø og det var klar straffe. Der burde Kjær fått sitt andre gule og dermed det røde. Måsø slang også med leppe i den situasjonen, og han kunne også fått sitt andre gule der.

Joakim Hjelkerud banket ballen i mål. 4-0 kom i det 65. minutt. William Berg slo et godt innlegg bak forsvaret til AHFK, og Thomas Bjørklund satte ballen i eget nett.

Marius Pande ville også være med på moroa. Han banket til fra 22 meter, og ballen gikk i mål via keeper Mathias Hoftvedt. Ikke patent keeperspill der. Hoftvedt tok deretter 4-5 store sjanser fra Gjelleråsen, men noen strålende redninger.

Opprykksfotball

Så var opprykksfotballen i gang. Gjelleråsen trillet bare ball og ventet på kampens siste fløytelyd. Da den kom tok hele Li av. Champagnen flommet. Nye kule trøyer var på plass. Jubelropene tror jeg fortsatt høres i ekko rundt på Romerike.

En stor gratulasjon til et meget fortjent opprykk til Gjelleråsen.

Gjelleråsen har en plan om PostNord i 2022. Mer om den målsettingen kommer i egen sak.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.