Foran søndagens fotball på Romerike – kommentarer og tips

0
955

Det spilles full runde i 4. divisjon denne søndagen, og opprykk kan avgjøres. Her er mine kommentarer og tips.

Blaker – Fet ble spilt lørdag, der Fet tok en veldig viktig 1-0-seier. I dag spilles de seks siste kampene i serierunde 25. Gjelleråsen kan vinne serien, og rykke opp, hvis de slår AHFK. De rykker uansett opp hvis Kløfta mister poeng mot Eidsvold Turn 2.

Hvis FUVO eller Lillestrøm 2 rykker ned fra 3. divisjon går to lag ned fra 4. divisjon. Gjerdrum er allerede nede, og Fet, EIF og Lørenskog 2 gjør alt de kan for å unngå den nest siste plassen.

Lørenskog 2 – Ull/Kisa 2

Sterkt lag for Lørenskog 2. Amir Daush sonet i går for a-laget. Spillere som Skåttun, Kah, Mahnin og Singh er gode på dette nivået. Lørenskog 2 er poenget bak Fet, og er akkurat nå på nedrykk.

Ull/Kisa 2 kommer med kun Henriksen og Rognerud som er i a-stallen til Ull/Kisa. Resten er juniorer.

Mitt tips: 4-1 Singh 2, Skåttun og Hitchinson for Lørenskog 2. Henriksen for Ull/Kisa 2.

Kløfta – Eidsvold Turn

Kløfta har hatt en knallsesong, og de avslutter nok med seier hjemme på Bakkedalen. Og det foran masse tilskuere. Det er moro å se det løftet Kløfta har fått i år. Mot Turn 2 stiller de med alle de beste.

Eidsvold Turn 2 stiller ålreit, men skal ikke klare å slå Kløfta.

Mitt tips: 3-1 Olsen, Nystrøm og Poor for Kløfta. Ruud for Turn 2.

Eidsvold IF – Skedsmo 2

EIF er det tredje lag, og mest overraskende, er med i nedrykkskampen. De har hatt en forferdelig høst. Mye av årsaken er masse skader på viktige spillere. Og nå har Magnus Kristengård fått kyssesjuken. Det vil seg ikke helt for rødtrøyene. Iversen er tilbake i dag da.

Skedsmo kommer med Amundsen og Moheim fra a-stallen. Resten er G16 og G19.

Mitt tips: 2-1 Sydtangen og Kristiansen for EIF. Kjos for Skedsmo 2.

Gjelleråsen – Aurskog-Høland

Med seier rykker opp Gjelleråsen opp. Kampene mot AHFK har vært knallbra i år, og det er skikkelig trøkk i oppgjørene. Nå tror jeg derimot GIF vinner fordi de har noe å spille for. AHFK har ingenting å spille for.

GIF har litt småtrøbbel med Hjelkerud, Berg og Kaasa, men de skal være klare til spill. AHFK har flere mann borte på grunn av skader og ferie, men er Svardahl i form så vil han skape trøbbel for de grønnes opprykksplaner.

Jeg tror champagnen ligger til kjøling hos de grønne, fordi de vil veldig gjerne rykke opp hjemme. Da må de bare bli kvitt de nervene de har hatt i de to siste serierundene.

AHFKs trener, Arne Henrik Vestreng, må sone i denne kampen etter at han ble utvist sist. Etter å ha sett video på noen situasjoner så er det mye dårlig dømming i den kampen, men å være så rutinert og bli utvist er for svakt av Vestreng.

Mitt tips: 4-2 Kaasa, Pande, Hjelkerud og Berg for GIF. Svardahl og B. Vestreng for AHFK.

Hauerseter – Gjerdrum

HSK har nesten hatt mer fokus på 2. laget sitt denne avslutningen enn i 4. divisjon. Flere av spillerne har spilt to kamper i uka. De er nå nede på 9. plass.

Troppen i dag er bra, og hvis de ønsker kan det bli en skikkelig storseier. Gjerdrum kommer med en veldig svak tropp.

Mitt tips: 5-0 Rød 3, Hushagen og Lundemo for HSK.

Vegard Knudsen header her inn ledermålet til Hauerseter mot Fet før ferien (Foto: Espen Bråthen).
Raumnes & Årnes – Strømmen 2

Raumnes & Årnes har hatt en god høst, og er oppe på 5. plass. De er i god posisjon hvis det blir fire lag fra 4. divisjon som får kvalik til NM.

Seier blir det i dag også. Strømmen 2 kommer med et svakt lag – hvis man sammenligner med tidligere tropper. Strømmen 2 er kanskje verstingen når det gjelder 2. lag. Utrolig mye endringer i troppene.

Mitt tips: 6-1 Holum Hansen 2, Sramek 2, Dixon og P. Hansen for R&Å. Goby for Strømmen 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.