tirsdag, oktober 3, 2023

Lowrens Rosinelli herjet i lokaloppgjøret

Date:

Share post:

Lørenskog tok tre viktige poeng i lokaloppgjøret mot Skedsmo. Best av alle var Lørenskogs spiss Lowrens Rosinelli. I tillegg til å være god scoret han et vakkert mål i 4-2-seieren.

Lowrens Rosinelli er en liten solskinnshistorie. Etter aldersbestemt fotball i Skeids og Strømmen spilte ikke spissen fotball på fem år. Han hadde trøbbel med en kneskade pluss fokus på studier. Det ble et comeback for Abildsø i 2016, og det tok ikke lang tid før Lørenskog tok kontakt med den talentfulle offensive spilleren.

Les også: Direkte fra kampen

Det ble noen kamper for han i 2. divisjon, og han valgte å bli med Lørenskog ned i 3. divisjon. Denne sesongen røyk han menisken i sommer, men nå er han tilbake for fullt.

Lowrens Rosinelli leker med ballen, og Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

– Ja, endelig tilbake for fullt etter skaden. Menisken ble operert i sommer, og nå er alt bra. Det er bare å trene nok så går slikt bra, sier Rosinelli etter lokaloppgjøret.

24-åringen var bevegelig og god i hele kampen, og han skapte mye for bortelaget. Med sin enorme fysikk og hurtighet er han en plage å spille mot.

– De første 30 minuttene var veldig bra, og vi gjorde det vi skulle, sier Lowrens.

Lørenskog klart best

Lørenskog rundspilte Skedsmo den første halvtimen. De varierte spillet hele tiden, og Skedsmo så ut som et middels 4. divisjonslag i den perioden. Noen presset høyt og andre stod lavt. Lørenskog utnyttet de store rommene og skapte flere sjanser.

1-0-scoringen var stråelende. Vetle Rygh slo en ball i bakrom på Christoffer Skårn på høyresiden. Rosinelli rakk ikke fram på innlegget, men Lørenskogs toppscorer, Alvaro Torres rakk fram. Han satte inn sin 13. scoring for sesongen.

Alvaro Torres (t.v) sendte Lørenskog i ledelsen (Foto: Espen Bråthen).

2-0 var fantastisk. Skedsmo mistet ballen, og Rosinelli dempet ballen på kassa og banket ballen i mål via tverrliggeren fra 20 meter. Nydelig.

Skedsmo så helt rådville ut, og da reiste lagleder Tore Wang seg på innbytterbenken og ropte noen gode ord til Skedsmo. Fem minutter senere stod det 2-2. Først slo Simen Rustadbakken et rakst frispark til Lars Jørgen Mork, som løp gjennom og scoret. Her sov hele Lørenskog. Like etter vant Afrim Thaqi ballen, og Christoffer Blix fyrte av et skudd. Raske Anthony Davies styrte ballen i mål via stanga – 2-2.

Skedsmo jubler etter to raske scoringer (Foto: Espen Bråthen).

Det var virkelig et flatterende resultat til pause. Lørenskog var klart best.

I starten av 2. omgang tok Skedsmo med seg scoringen, og var mye bedre med. Afrim Thaqi burde sendt hjemmelaget opp i ledelsen da han kom alene med keeper, men unge Ole Martin Drevland reddet godt.

Så tok Lørenskog over igjen. 

Kvarteret før slutt kom scoringen. Christoffer Skårn ble vakkert spilt fri på høyresiden til Lørenskog. Alene med keeper brukte han utsiden av foten og smalt ballen stang inn og i nettet. Skedsmo satte inn Didrik Mostue, og de løftet spillet litt, men Lørenskog punkterte kampen.

Imad Ouhadou fikk stå alene på bakerste stolpe etter en corner, og spissen banket inn 4-2 til Lørenskog.

– Det som skjer i slutten av 1. omgang er ikke bra. Vi følger ikke med. Men vi avgjør dette, og gjør det vi må, forklarte Rosinelli etter kampen.

Det var en litt for vennlig tone i lokaloppgjøret mellom Skedsmo og Lørenskog. Her er Lars Jørgen Mork og Vetle Rygh (Foto: Espen Bråthen).

Og scoringen din?

– Den er jeg fornøyd med. Så lenge jeg slipper å tenke så går det bra, sier Rosinelli og ler godt.

Lørenskog jakter nå sikker plass til NM. Alle lagene som kommer topp 4 er sikret 1. runde i NM.

– Målsettingen var egentlig topp 3, så nå skal vi vinne de to neste mot Senja og Skjervøy. Det er tøffe kamper, men vi skal fullføre med stil. Vi burde vært høyere men skader har ødelagt litt for oss. Det ser vi nå i høst der stallen har vært bredere, avslutter Rosinelli.

Skuffende lite tilskuere

Lørenskog er på 5. plass med 38 poeng, poenget bak Skjetten. Sortland er også foran på bedre målforskjell. Harstad har like mange poeng som Lørenskog, men dårligere målforskjell.

Det som var skuffende i dag var det lave tilskuerantallet på Skedsmo. 80 tilskuere var det midtveis i 1. omgang. Også det at det var for lite ampert. Det var lite som minnet folk på at dette var et lokaloppgjør.

Og Skedsmo. De kan faktisk rykke ned hvis alt går galt i de siste serierundene. Ikke mer å si om de.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

For en fantastisk fotballmandag – kommentarer og tips

Det smeller over hele Romerike i kveld. Lokaloppgjør og viktige kamper som du burde opppleve. Her er kommentarer...

Direkte fra 3. divisjon: Eidsvold Turn – FUVO

Eidsvold Turn er store favoritter i lokaloppgjøret mot FUVO. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen.

– Det var indre ønske i spillergruppen om ballbesittende fotball

Eidsvold Turn går fra seier til seier, og de har imponert fotball-Norge. Lokalfotballen tok en prat med trener...

FUVO med årets viktigste seier – Turn fortsetter jakten på Hønefoss

FUVO slo Hødd 2 i årets viktigste kamp – Turn snudde til seier i målfest mot Førde. Les også:...