– Jeg tror vi vinner de tre siste

0
1005
Kim Brenna (t.h) og Marius Amundsen hadde flere gode dueller (Foto: Espen Bråthen).

Kim Brenna er sikker på at FUVO holder plassen. Han var derimot ikke imponert av Lillestrøm 2 sitt gode 2. lag i 0-0-kampen.

– Nei, vi bør vinne denne. Er vi litt mer nøyaktige fremover så scorer vi noen mål. De stiller ikke så sterkt. Krogstad er bra. Stopperne også. Ellers lite imponerende, sier Kim Brenna til Lokalfotballen etter kampen.

Les også: Direkte fra kampen

Kampen ble spilt på en tung gressmatte, og de fleste spillerne var brune og grønne av grønske og jord. Slik en skikkelig gresskamp skal være.

Lillestrøm hadde mye ball i hele kampen, anført av Fredrik Krogstad. Midtbanespilleren ble tung i beina utover i kampen, ettersom han hadde 45 minutter i eliteserien i går også.

Brenna med stor sjanse

Kampens første store sjanse fikk Kim Brenna. Han løp rett fra Erik Sandberg. Alene med Maric skal Brenna sette ballen i mål, men en fantastisk takling av Sandberg forstyrrer akkurat Brenna nok. Klasseinvolvering av Sandberg der.

Kim Brenna skal bare sette ballen i mål, men Erik Tobias Sandberg suste inn med en strålende takling (Foto: Espen Bråthen).

– Ja, det var bra av stopperen. Der hadde jeg scoret hvis jeg hadde fått avsluttet, sier Brenna.

FUVO plaget høyreback Lars Ranger veldig, og det så ut som at de var en plan. Daniar Ali og Preben Finstad fikk flere muligheter til å slå innlegg. Der var de upresise. Selv om Ranger sleit i 1. omgangen så stod han skikkelig opp i 2. omgang. Sterkt av en så ung spiller.

Moses alene med keeper

Brenna fikk en ny sjanse etter 25 minutter. Ballen kom litt overraskende på spissen, og han fikk ikke fulltreff fra ni meter. Maric reddet godt. LSK kjørte rett i angrep, og Ebiye Moses kom alene med keeper. Han fikk egentlig aldri avsluttet og FUVO reddet situasjonen. En stor sjanse til hver av lagene.

Moses fikk en gedigen sjanse i 1. omgang, men spissen bommet (Foto: Espen Bråthen).

– Det var som forventet dette her med kriging og kjemping. Vi har full kontroll, men FUVO spiller på det de er gode på og jeg forstår at de spiller slik, sier Lillestrøms trener, Kai Holt.

Lillestrøm 2 med mye ball

Den andre omgangen ble tålig lik den første. Lillestrøm med mye ball. FUVO skapte derimot ikke så mye som i 1. omgang. Lillestrøm la Erik Brenden litt lavere, ned i mellomrommer, og det ga FUVO utfordringer defensivt pluss at Brenden oftere fanget opp gode Petter Linstad.

Moses skapte et par fine sjanser for Lillestrøm, men han var ikke like sikker foran mål som i de forrige rekruttkampene til Lillestrøm 2. FUVO ble mer og mer slitne utover i kampen, og Lilestrøm burde avgjort dette på en av gode kontringene sine. De kom til flere gode innleggssituasjoner, men traff sjelden en medspiller inne i feltet.

Kvarteret ut i omgangen burde helt klart LSK scoret. Krogstad vant ballen sentralt og spilte gjennom Tobias Gran på høyre. Innlegget var bra, og Moses avsluttet. En strålende redning av Petter Rønningen reddet FUVO.

Kampen var preget av mange tøffe taklinger fra begge lag. Det smalt så og si hele tiden.

Daniar Ali og Lars Ranger hadde mange dueller (Foto: Espen Bråthen).

FUVO skulle hatt straffe

En som traff skikkelig innenfor feltet var LSKs keeper Marko Maric. Problemet var at han feide ned Kristian Edøy Hanssen på 15 minutter før slutt. FUVOs forsvarsspiller vant en hodeduell og Maric måket ned Hanssen. Klar straffe fra min posisjon. Dommeren hadde dessverre ingen god dag. Det ble veldig mye klaging fra begge lag, og det med rette.

– Dette kan bli et viktig poeng, men jeg tror vi vinner de tre siste kampene, avslutter en selvsikker Kim Brenna. Og slik FUVO fremstod i dag igjen så er det fullt mulig med tre poeng mot Alta 2, Skjetten og Harstad.

For Lillestrøm var dette også et viktig poeng. De beholder fempoengs-forspranget til FUVO.

– Poenget var viktig, men vi skulle gjerne hatt alle tre så vi hadde hatt en et godt forsprang. Nå må vi slå Skjetten i neste for å være sikre. Det blir et skikkelig lokaloppgjør, og vi må bli litt mer presise fordi vi mangler nøyaktighet i dag, avslutter Holt.

Petter Linstad og Fredrik Krogstad i en duell (Foto: Espen Bråthen).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.