Foran den 24. serierunden i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
875
Det er Hauerseter mot Aurskog-Høland (Foto: Espen Bråthen)

Høsten har virkelig ankommet. Nå står vi foran den 24. serierunden i 4. divisjon, og det er en flere gode kamper denne mandagen. Også spennende oppgjør i 3. divisjon.

3. divisjon

FUVO – Lillestrøm 2

FUVO fikk null hjelp fra de andre lagene fra Romerike denne serierunden. Både Tromsø 2 og Skjervøy vant mot hhv Skedsmo og Skjetten. De vil nok ikke få mye hjelp fra Lillestrøm 2 denne dagen heller. Det kommer med alt de kan stille av a-lagsspillere – selvfølgelig innenfor regelverket.

FUVO er nå tre poeng bak Skjervøy, og har Tromsø ett poeng bak seg. De burde vinne i dag, men må nok ha ni poeng på de siste fire kampene. Troppen i dag er noe av det beste de kan stille. Det har vært mange endringer i troppen i år, og er nok den største årsaken til alle utfordringene.

Det har også løsnet for Kim Brenna i høst, og han er plutselig toppscorer i avdelingen med 16 mål. Utfordringen i dag mot LSK 2 er at Marius Amundsen spiller. Han holder farta til Brenna. Bak Brenna er viktige Preben Finstad og Petter Linstad, og de kjenner spissen godt. Også Armin Sistek har fått et løft i høst.

Utfordringen til FUVO vil bli tempoet i midtbaneleddet hvis Fredrik Krogstad spiller hele. Det er mannen FUVO er nødt til å passe litt ekstra på.

Mitt tips: 2-3 Brenna og Sistek for FUVO. Moses 2 og Brenden for LSK 2.

4. divisjon

Aurskog-Høland – Hauerseter

Skadetrøbbel for hjemmelaget, igjen. Sju-åtte mann borte fra elleveren. De stiller fortsatt med Svardahl, og da kan alt skje.

Hauerseter er uten Marius Preber denne høsten, og det er en stor svekkelse. De jakter også opprykk med 2. laget, så det er litt usikkert hva de stiller med i dag.

Mitt tips: 2-1 Svardahl og M. Vestreng for AHFK. Rød for HSK.

Eidsvold IF – Gjelleråsen

Årets store skuffelse i 4. divisjon er Eidsvold IF. I fjor vant de alt på høsten, og i år har de tapt alt. Det som er positivt er at Magnus Kristengård er klar. Minuset er at Stian Halberg er ny mann på skadelista, men det ser litt bedre ut til denne kampen.

Gjelleråsen jakter opprykk, og de vinner denne kampen også. Så enkelt og greit er det. De må likevel prestere, fordi man ser at når de senker seg noen prosent så kommer motstanderne inn i kampen.

Mitt tips: 0-4 Kaasa, Pande, Larsen og Måsø for GIF.

Øyvind Hofsrud og Markus Kaasa hadde flere tøffe dueller i kampen Raumnes & Årnes mot Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen).

Strømmen 2 – Lørenskog 2

Det ble kameratlag for Strømmen 2 mot Lørenskog 2. Plutselig stiller Strømmen 2 med G16/G19, og ikke en eneste fra a-stallen. Mot nedrykksrivalene til Lørenskog 2, Fet og EIF, stilte Strømmen med knallag. Ja, de følger reglene, men reaksjonene på fotball-Romerike har vært ganske store i dag etter at Strømmen 2 la ut laget sitt.

Mitt tips: 1-3 Martin for S2. Singh, Nazari og Tomov for Lørenskog 2.

Lagene til Strømmen 2 mot Lørenskog 2, EIF og Fet.

Eidsvold Turn 2 – Raumnes & Årnes

Turn 2 har ikke lagt ut laget sitt, men de har vært en av de få 2. lagene som har hatt tålig lik tropp i år. De vil nok ha med 3-4 fra A-stallen.

R&Å jakter kvalik til NM, men jeg frykter at vi mister ett lag til neste år. En mer utfyllende sak kommer senere denne uka. Uansett, så har Årnes hatt en god høst. De slipper til få mål, og har begynt å score litt. De har flere fine typer, og gode unggutter.

Mitt tips: 1-2 Ruud for ET2. P. Hansen og Dixon for R&Å.

Ull/Kisa 2 – Skedsmo 2

Rognerud og Rosenkilde fyller opp denne juniortroppen, så laget er ålreit.

Skedsmo 2 har med 4-5 fra a- troppen, men det er ikke så mye å skryte av om dagen. Det er tungt for Skedsmo nå. Dette blir en jevn kamp.

Mitt tips: 3-3 Bjørgolfsson 2 og Furseth for Ull/Kisa 2. Davies, Kvale og Moheim for S2.

Fet – Kløfta

Nå har Fet henta inn Lars Aune igjen. Da veit man at det er litt krise. Laget er uansett bedre enn sist for blåtrøyene. Fet går også og heier på FUVO om dagen.

Kløfta mangler gode Westheim, Skiaker og Nygård. De dundrer på videre, og burde vinne denne greit.

Mitt tips: 1-4 Abusdal for Fet. Olsen 2, Nystrøm og Hovde for Kløfta.

Det blir FUVO – LSK 2 på meg i dag, og så håper jeg å rekke en kamp senere i kveld. Enten EIF – GIF eller Fet – Kløfta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.