Nervøse Gjelleråsen tok med seg tre viktige poeng

0
675

Gjelleråsen hadde sikkert 70% ballinnehav, men nervøse bortespillere sleit med å skape sjanser mot kompakte Skedsmo 2. Det løsnet etter hvert, og det ble tre viktige poeng i 2-1-seieren.

– Denne satt langt inne. Vi var litt nervøse, og det var noe som knøyt seg, sa Marius Pande til Lokalfotballen etter at tre nye poeng var sikret. Midtbanespilleren satte inn kampen første scoring på et godt skudd fra 18 meter. Scoringen kom på et meget gunstig tidspunkt like før pause.

Les også: Direkte fra kampen

– Vi har masse ball, men de ligger tett på oss. Det var nesten mann-mann på midtbanen, og det var vanskelig å trille ball for oss, forklarer Pande.

Gode unggutter i Skedsmo 2

Selv med mye ballinnehav skapte som nevnt tidligere Gjelleråsen lite mot et ungt Skedsmo 2-lag. Spesielt Marius Andresen og Nikolai Bjurholt var meget gode mot serielederen. Bjurholt plukket enkelt ned Gjelleråsens toppscorer Markus Kaasa. Det glapp kun en gang.

Det var nok for Kaasa, som satte inn en retur og scoret dermed sitt 20. mål denne sesongen. Det er to opp til seriens toppscorer, Lars-Eirik Svardahl.

 

– Det viktigste i kveld var tre poeng. Vi har hatt noen resultater med oss i det siste, så vi trenger bare fire poeng på de siste tre kampene. Vi får uansett ikke noe gratis og fortsette å jobbe hardt, sier Pande.

Skesmo 2 reduserte like før slutt. Unggutten Henrik Kjos, som har vært mye skadet i år, plasserte ballen vakkert i mål.

Gjelleråsen med enkelt program

Gjelleråsen har igjen Eidsvold IF, som er i skrekkelig form nå, Aurskog-Høland og Gjerdrum. De tar enkelt seks poeng mot EIF og Gjerdrum, så opprykket skal gå veldig greit for Gjelleråsen.

– Denne kampen er en engangsforeteelse. Neste kamp skal vi være bedre, og få mer fart på ballen, avslutter Pande før han løper inn i garderoben og blir med på jubelropet.

Gjelleråsen har sju poeng ned til Kløfta, som har en hengekamp mot Gjerdrum. Den vinner de enkelt, så det er egentlig fire poeng.

Hauerseter vant 3-1 over Eidsvold IF i kveld. Strømmen 2 vant 7-2 over Ull/Kisa 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.