Kampen om Romerike 2017 – suksessen fortsetter i år

0
802

Kampen om Romerike ble en stor suksess i 2016. 35 fotballspillere, fire trenere og nesten 300 tilskuere gjorde dette til en strålende avslutning for den lokale fotballen på Romerike.

Drømmen jeg hadde lenge gått med var endelig «sanndrømt». Nå kjører vi på med sesong 2, og det blir enda bedre i år.

Nedre Romerike vant første utgave av Kampen om Romerike

Det vil bli en kamp med fokus på breddefotballen, og til ære for de som legger ned mye tid rundt omkring på Romerike.

Kampen er satt opp lørdag 4. november kl. 15:00 i LSK-hallen. Vi deler opp i Øvre Romerike og Nedre Romerike som møtes til en showkamp.

Alle spillerne som blir tatt ut i troppene blir avtalt med klubbene på forhånd. Alle klubbene er også veldig positive til tiltaket, og selvfølgelig er det fleste interessert i hvordan uttaket av troppene blir.

Uttaket av spillere blir gjort av en gruppe trenere og supportere som er valgt ut, og stallene på 18-20 mann kommer til å være 50-50 fordelt på 3.- og 4. divisjon-spillere. Et annen kriteriet vi har er at flest mulig spillere skal være lokale. Vi ser også på muligheten å ha med seg noen få spillere fra høyere nivå og unge 2. lagsspillere.Her er hvordan lagene er inndelt:

Øvre Romerike: FUVO, Eidsvold Turn, Hauerseter, Eidsvold IF, Kløfta, Gjerdrum, Raumnes & Årnes.

Nedre Romerike: Skjetten, Skedsmo, Aurskog-Høland, Gjelleråsen, Blaker, Lørenskog, Fet.

Det er mye å huske på til en slik kamp. Fotballforsikring er på plass. Bane er på plass – en stor takk til Espen Søgård og Lillestrøm SK. Drakter blir ordnet via Comet Sport. En stor takk til Kenneth Nysæther som blir med på moroa. Premier også fra Comet Sport. Kiosk blir det. Martins kjører banketten, og en stor takk til Jan Martinsen som er så positiv.

Speaker må på plass. Patrick Ween var strålende i 2016, så vi må spørre han. Dommere må på plass.

Samarbeidspartnere?

Så får vi ta de utfordringene som kommer. Markedsføringen blir gjort stort sett via nett, men har et mål om å treffe mange mennesker. Jeg håper også at klubbene og spillerne kan være med på dele informasjon slik at det når mest mulig ut.

Jeg er også ute etter samarbeidspartnere. Ta kontakt på 45224573 eller espen@lokalfotballen.blog, fordi det trengs noen kroner for å få det til å gå rundt. I fjor var oppmerksomheten stor, og i år blir den enda bedre.

Eventet på Facebook – legg deg til der for mest mulig informasjon

Blir det over 400 tilskuere gir jeg bort 5000,- til en junioravdeling som har bemerket seg på en god måte i år. Det er bare å komme med forslag med lag som du syns fortjener en slik oppmerksomhet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.