Foran serierunde 21 i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1221

Serierunde 21 står for tur, og alle lagene spiller i kveld. Her er mine kommentarer og tips foran runden.

Raumnes & Årnes – Aurskog-Høland

Hjemmelaget har sluppet inn færrest mål, og de har scoret tredje færrest. Det forventes i utgangspunktet ingen målfest når R&Å spiller kamp.

Utover i sesongen har de fått satt laget, og de er i fin flyt om dagen. De kjempet godt mot Gjelleråsen og hadde de i kne i 1. omgang. Kampen spilles på kunstgresset etter at de har hatt en periode på gress. Det er sikkert på grunn av flomlys at de velger det nye kunstgresset.

En god nyhet er at Sebastian Thøger er tilbake, men de mangler Stian Linderoth-Jensen. Sistnevnte har hatt farten til å stoppe Svardahl tidligere, så blir spennende om nye Petersen klarer det samme.

AHFK er uten Hans Christian Bergsjø, Henrik Jensen og Ola Vestreng. De knuste et ålreit, i utgangspunktet, Lørenskog 2 sist. De har heng på både Gjelleråsen og Kløfta, så seier må det bli i kveld.

Mitt tips: 1-2 P. Hansen og R&Å. Svardahl og M. Vestreng for AHFK.

Strømmen 2 – Eidsvold Turn 2

Brødreduell. Martin Trøen spiller for Strømmen 2, og Eirik Trøen spiller for Eidsvold Turn 2. Strømmen 2 stiller plutselig godt lag igjen og har med 7-8 mann fra a-stallen. Eidsvold Turn 2 har ikke det.

Mitt tips: 6-0 Trøen 3, Sildnes 2 og Martin for Strømmen 2.

Gjelleråsen – Blaker

Grønntrøyene gikk på en smell i toppkampen mot Kløfta sist. Nå skal det revansjeres, og det kommer til å gå utover Blaker. Viktige Markus Kaasa er tilbake, og han jakter opprykk og toppscorertittel.

Thomas Normann soner for det røde han fikk mot Kløfta.

Blaker kriger og kjemper på, men i kveld blir det for tøft. Enkelt og greit.

Mitt tips: 5-1 Kaasa 3, Mathisen og Berg for GIF. Nordseth for Blaker.

Kløfta – Eidsvold IF

Kløfta er i skyene etter seieren mot Gjelleråsen. De er to poeng bak og setter press på GIF. De får tilbake Magnus Hovde i dag, og skal være et mye bedre lag enn EIF. Westheim må sone etter det røde mot GIF.

EIF har fortsatt Ottesen og Iversen ute, og midtstopper Pedersen er også ute. Dette kan bli tungt for EIF som er i skikkelig motgang. De kan faktisk ende med nedrykk, hvis to lag rykker ned fra 3. divisjon.

Mitt tips: 4-0 Poor, Nystrøm, Olsen og Damstuen for Kløfta.

Ull/Kisa 2 – Fet

Kisa 2 kommer med et sterkt lag mot Fet. Stakkers Fet som møtte et knallbra Strømmen 2 sist. Ikke lett å møte OBOS-spillere i 4. divisjon. Solberg, Walstad, Rosenkilde, Rognerud og Henriksen er med her.

Fet stiller stort sett sitt beste lag.

Mitt tips: 5-1 Solberg 3, Henriksen og Stenseth for Kisa 2. Abusdal for Fet.

Skedsmo 2 – Hauerseter

Skedsmo har noen mann tilbake nå, og det får Hauerseter merke. Shurdhiqi, Blix, Stovner, Davies og Bjurholt er med fra 3. divisjon. Dermed blir de klare favoritter i mine øyne.

Hauerseter har hatt en tung høst, men nå er så og si alle tilbake i troppen. Preber jakter Svardahl og Kaasa i kampen om toppscorertittelen.

Mitt tips: 3-2 Blix 2 og Kjos for Skedsmo 2. Preber og Hushagen for HSK.

Lørenskog 2 – Gjerdrum

Bunnkampen. Lørenskogs keeper Drevland er tilbake etter skade. Fra a-laget er også Nazari, Kah, Rosinelli og Tomov. Det skal holde til seier og sannsynligvis bedre kontakt med lagene foran.

Gjerdrum stabler sammen et lag i denne runden også. Noen forfall, men en grei ellever.

Mitt tips: 5-0 Rosinelli 2, Shishani 2 og Tomov for Lørenskog 2.

For meg blir det toppoppgjøret i 5. divisjon, Sørumsand – Rælingen. En herlig toppkamp.

Mitt tips: 3-2 Kolbjørnsrud, Rahim og Mohammadi for SIF. Aunemo og Tjernsli for Rælingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.