– Det blir konsekvenser for treneren

Nå skal barn ned i 11-årsalderen plukkes ut til Landslagsskolen.....

Etter mandagens dramatiske G16-kamp mellom Sørumsand 2 og Kløfta 3, der en trener dytta til dommeren, så vil det bli konsekvenser for treneren.

– Det er klart dette får konsekvenser, men nøyaktig hva som skjer kan jeg ikke si noe om nå, sier fotballederen i Kløfta, Kjetil Kokkim, til Lokalfotballen. – Vi ser svært alvorlig på denne saken og dette er oppførsel som ikke samsvarer med Kløftas verdier.

Se hendelsen her

Lokalfotballen har fått noen henvendelser fra andre klubber på Romerike at det har vært bråk rundt treneren tidligere også.

– Jo, det har vært noe uro rundt treneren ved en tidligere anledning, men ikke av samme kaliber som nå, svarer Kokkim. – Vi er i tett dialog med Akershus fotballkrets og Sørumsand for å få løst denne saken og vi venter nå på en rapport.

 – Verste jeg har opplevd

Dommer i kampen, Inge Seth, har aldri opplevd lignende oppførsel.

– Nei, dette er det verste jeg har vært med på. Det var så ubehagelig at jeg måtte blåse av kampen, sier Seth, og han viser videre til NFF Akershus for videre uttalelser.

Dommersjef i NFF Akershus, Trond Ivar Døvle, hadde et kort og konsist svar til Lokalfotballen.

– Vi har mottatt rapporten fra dommeren. Vi starter med behandlingen i dag, tirsdag. Mens saken er under behandling kommenterer vi den ikke ytterligere.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.