Foran 18. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1292
Kristian Bjørndalen er tilbake i Strømmen. Han spiller for Strømmen 2 mot AHFK.

Det spilles seks kamper i 4. divisjon denne mandagen, eller OBOS som det kan kalles i et par kamper. Her er Ola Jørstad og mine kommentarer og tips.

Blaker – Kløfta

Bruvollen ser bra ut, så dette blir en herlig kamp. Det er to lag med mye trøkk i spillet, og det kommer til å smelle godt.

Blaker stiller et godt lag denne mandagen. Det er egentlig bare langtidsskadede Martila som er ute.  Eirik  Hoel er altså tilbake og han sitter på benken.

Kløfta er inne i en tøff periode, og har gått fra serieledelse til å være fem poeng bak Gjelleråsen. Rutinerte Sæther og Nygård er ikke med mot Blaker.

Det er to lag som «passer godt» til hverandre. Disiplinerte og kyniske begge lag. Kløfta kommer til å føre kampen, men vil få lite bakrom.

Olas tips: 1-2. Svensken for Blaker. Olsen 2 for Kløfta
Mitt tips: 2-3 Nordseth og Mathisen for Blaker. Olsen, Nystrøm og Saleh for Kløfta.

Aurskog-Høland – Strømmen 2

Går opprykkstoget nå? Strømmen 2 kommer med ni mann fra OBOS-stallen, så dette burde bli en grei borteseier. De gjør nok som mot Gjelleråsen og løper AHFK i senk i 2. omgang. Fotballspillere på heltid i 4. divisjon burde jo klare det.

Når det skal sies så passer Strømmens spillestil godt til AHFKs stil, men dessverre nå mangler AHFK sin viktigste spiller i Lars-Eirik Svardahl. Læreren er på leirskole. Snakk om kontraster.

Strømmen 2 vil trille mye ball og doble på kantene. De liker også å tre seg gjennom midten. AHFK må demme godt opp førti meter og inn, så må de ta de gode kontringene når de kommer.

Olas tips: 1-3 M. Vestreng for AHFK. Sildnes 2 og Olsen for Strømmen 2.
Mitt tips: 2-4 B. Vestreng og Haugen for AHFK. Sildnes, Anthonessen 2 og Olsen for Strømmen 2.

Eidsvold IF – Ull/Kisa 2

Tunge forfall for EIF i kveld. Espen Berg Ottesen er ute lenge på grunn av kneskade. Marius Rødsrud, Magnus Iversen og Adrian Dalseth er ute, pluss at Skyttersæter og Martinsen har gitt seg. Det tynnes veldig i rekkene til Innstøy og co.

Da passer det jo kjempebra at Ull/Kisa 2 kommer med seks mann fra OBOS-stallen. Truls Jørstad, lillebror til Ola, Martin Rosenkilde og Ole Andreas Nesset er klassespillere. Det må bare bli en klar borteseier.

Olas tips: 1-3 Kristiansen for EIF. Nesset 2 og Jørstad (må støtte bror) for Ull/Kisa 2.
Mitt tips: 0-5 Nesset 3, Bjørgolfsson og Henriksen for Ull/Kisa 2.

Hauerseter – Raumnes & Årnes

Tunge tider for Hauerseter om dagen. Fire strake tap. Nye Rolf Hushagen er på plass for HSK. Han ville danne en god angrepstrio med Remi Rød og Marius Preber. Rød bak de to andre, tipper vi.

For R&Å er det helt motsatt. De er i go’form om dagen. Fire seire på de siste fem kampene. De har endelig begynt å score mål, og da blir det fort seire fordi de er gode bakover.

Nye Simon Petersen har vært meget god. Sentrallinja til Årnes er nå veldig god, kanskje foruten keeperen. Der står utespillerne Linderoth-Jensen eller Foureaux.

Olas tips: 3-1 Preber, Rød og Hushagen for HSK. M. Hansen for R&Å
Mitt tips: 2-2 Preber 2 for HSK. M. Hansen og Holum Hansen for R&Å.

Vegard Knudsen header her inn ledermålet til Hauerseter mot Fet (Foto: Espen Bråthen).

Gjelleråsen – Lørenskog

Serielederen kommer til å få en luke i kveld hvis AHFK taper mot Strømmen 2. Lørenskog 2 har ikke lagt inn troppen, men denne skal Gjelleråsen uansett ta. Marius Pande er ute, men Jonas Mathisen er tilbake. Ellers stiller de fullt lag. Da skal de være bedre enn stort sett juniorer på Lørenskog.

Det er to spillende stiler som møtes, men GIF er hakket mer kyniske. Det gjør at de vinner greit.

Olas tips: 4-0 Kaasa 2, Åkvåg og Mathisen for GIF.
Mitt tips: 3-1 Kaasa og Hjelkerud 2 for GIF. Solberg for Lørenskog.

Fet – Skedsmo 2

Fet har to strake seire, og det gir et godt løft for Robin Ødegårds gutter. Spissen Sebastian Abusdal har fått et løft i sommer, og har vært meget god.

Skedsmo 2 kommer med et ungt lag, men har med seg Kenneth Stovner. De beste juniorene er ikke med, så dette er en lett blanding. Vanskelig kamp å tippe dette her.

Olas tips: 1-2 Jönsson for Fet. Stovner og Kjos for Skedsmo 2
Mitt tips: 2-2 Abusdal og Jönsson for Fet. Evensen og Kjos for Skedsmo 2

Det blir nok Blaker – Kløfta på meg – hvis jeg rekker det. Hvilken kamp skal du på?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.