Foran 17. serierunde i 4. divisjon – kommentarer og tips

0
1251
Markus Kaasa setter her inn 3-0 til Gjelleråsen. Samlet sett scoret han vel to mål tilsammen på 50 cm (Foto: Espen Bråthen).

Sola skinner, og det er seks kamper i 4. divisjon, pluss toppoppgjør og lokalderby i 5. divisjon. Her er kommentarer og tips.

Ola Jørstad og jeg har sitti oppe i hele natt. Vi har diskutert tropper, vær, underlag, hvem var på fest i helga og hvem får sola i øya i 1. omgang. Ingenting er tilfeldig når vi skal komme med tipsene våre.

4. divisjon

Eidsvold Turn 2 – Aurskog-Høland

Hjemmelaget kommer med et tålig sterkt lag. Markus Stensby er med, og det er Eiven Solberg også. Sistnevnte ble meldt klar fro Eidsvold IF, av EIF, i forrige uke. Det sies at det er litt krangling mellom de to naboklubbene nå. Nye Johannes Kvebæk er også med, i tillegg til de fleste beste juniorgutta.

Nye Liki Sekwat, kom fra Asker, er også med. Dette er altså et mye sterkere rekruttlag enn det Gjelleråsen møtte for et par runder siden.

Bortelaget nærmer seg full tropp igjen. Bergsjø og Studsrud er med igjen, men Skjeggenes er fortsatt ute. Bergsjø går ned på backen igjen ettersom Vestreng er skadefri igjen.

Mitt tips: 2-3 Olsen og Solberg for Turn 2. Svardahl 2 og Studsrud for AHFK.

Olas tips: 1-3 Ruud for Turn 2. Svardahl 2 og Bergsjø for AHFK

Ull/Kisa 2 – Gjelleråsen

Kisa 2 kommer med reint junior, og dermed spillere 5-6 mann som kunne spilt kampen. Det takker og bukker Gjelleråsen for. De grønne kommer uten viktige Jonas Mathisen og Ardijan Fera, men stiller som vanlig en sterk stall.

Mitt tips: 0-4 Kaasa 2, Hjelkerud og Larsen for GIF.

Olas tips: 0-4 Kaasa 2, Hjelkerud og Berg for GIF

Strømmen 2 – Eidsvold IF

Strømmen 2 kommer også med stort sett juniorer. De kunne, som Kisa 2, kommet med 5-6 mann fra OBOS-stallen men velger la de stå over.

Eidsvold IF stiller uten viktige Magnus Iversen og Stian Skyttersæter. Rødsrud imponerte tvert etter overgangen, og han og Kristiansen kommer til å skape trøbbel for det unge Strømmen-forsvaret.

Mitt tips: 2-2 Habberstad og Antonessen for S2. Rødsrud og Lundahl for EIF.

Olas tips: 1-2 Melbye for Strømmen 2. Rødsrud og Kristiansen for EIF

Fet – Gjerdrum

Fet spilte en god omgang mot AHFK, men løpt i senk til slutt. De stiller samme tropp, pluss at Atle Søgård er med. Skal de sikre seg plassen så tror jeg det holder å vinne i dag. Så viktig er denne kampen.

Gjerdrum får tilbake viktige Tobias Reinli og Eirik Moseng til denne kampen. Og som for Fet er denn kampen viktig. De må vinne flere kamper for å holde seg, men med seier så henger de med. Med tap blir det fryktelig tungt.

Mitt tips: 3-1 Søgård, Tolsciner og Jönsson for Fet. Løvseth for Gjerdrum.

Olas tips: 3-1 Søgård 2 og Bergan Foss for Fet. Duma for Gjerdrum.

Det var noen tøffe dueller – som alltid når Fet og AHFK møtes (Foto: Espen Bråthen).
Skedsmo 2 – Kløfta

Skedsmo kommer med a-lagsspillerne Torud, Stovner, Bjørkeng og Moheim, pluss de gode unggutta Andresen, Myhre og Kvale. Ellers er det mye veldig ungt.

Kløfta har fått seg et par smeller, og det blir tøft nok i kveld mot dette Skedsmo 2-laget. Alt ligger til rette for å slå tilbake med full tropp. En av utfordringene til Kløfta er, etter min mening, at Nystrøm har blitt satt for langt bak i banen. I bunnen av treeren på midtbanen klarer de ikke å utnytte det offensive i han.

Mitt tips: 1-2 Moheim for Skedsmo 2. Olsen og Saleh for Kløfta.

Olas tips: 2-2 Moheim 2 for Skedsmo 2. Nystrøm og Olsen for Kløfta.

Lørenskog 2 – Hauerseter

Lørenskog har i skrivende stund ikke lagt ut troppen, så vanskelig å tippe. De kan jo komme med alt fra kun juniorer til 4-5 fra a-laget (Nazari, Tomov, Skåttun, Singh osv).

Hauerseter stiller sterkt. Jonas Eng er med etter overgangen fra Gjerdrum. De kommer til å bli vonde å møte denne høsten – hvis de har fått trent godt.

Mitt tips: 2-1 (tipper a-lagsspillerne er med) Singh og Skåttun for Lørenskog 2. Preber for Hauerseter.

Olas tips: 0-2 Preber og Rød for Hauerseter.

5. divisjon

Sørumsand – AFSK

Toppoppgjør og lokalderby på Sørumsand. Sørumsand ønsker å rykke opp, men nabo AFSK jager like bak etter en imponerende seier mot Rælingen. Sørumsand selv feide Skårer av banen. To lag i go’form.

Hjemmelaget kommer med sin beste ellever, slik jeg ser det. Gode spillere i alle ledd nå. De har til og med en solid benk, noe som bare skal mange etter at de har henta sju spillere i sommer. Jeg gleder meg til å se nye Tonis Kaukvere. SIF får også tilbake Rahim. Den raske spissen blir viktig mot et noe treigt forsvar.

AFSK må dessverre spille uten seriens toppscorer Szymon Krolikowski. Han fikk sitt tredje gule mot Rælingen. Ola Fossum må også sone for det røde sist. Også Christian Sørevik soner. Da begynner stallen å tynnes ut litt for AFSK.

Mitt tips: 3-2 Rahim 2 og Mohammadi for SIF. R. Krolikowski og H. Lundberg for AFSK.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.