Foran lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Skjetten

0
528
Julian Madsen og Martin Wiker er klare til lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Skjetten (Foto: Espen Bråthen).

Denne lørdagen er det et herlig lokaloppgjør mellom Lørenskog og Skjetten. Lokalfotballen har tatt en prat med trenerne Julian Madsen og Martin Wiker.

En viktig opplysning først. Kampen spilles på Strømmen stadion kl. 15:00. Det legges nytt kunstgress på Rolvsrud, men de ble ikke ferdige tidsnok til dagens kamp.

Skjetten har forsterket

I motsatt oppgjør i vår vant Skjetten 2-0 etter scoringer av Andreas Eriksen og Jama Ahmed.

– Ståa er bra, og vi er klare for å revansjere den begredelige kampen mot Tromsø 2 sist, sier Skjetten trener, Martin Wiker, til Lokalfotballen. Skjetten har hentet inn fire spillere den siste uken. Fredrik Fladby, Lars Rydje, Fredrik J. Mundal og Stanley Ihugba er alle klare for en høst i grønt. Skjetten har mistet viktige Magnus Tvedte til Gjøvik-Lyn på grunn av jobb.

Bedre stall for Lørenskog

I Lørenskog ser det bedre ut igjen etter en litt tung vårsesong. En tynn stall har det blitt gjort noe med i sommer, pluss at noen er tilbake fra skade.

– Vi stiller en meget sterk tropp. Etter en vår med mye skadeplager og en litt for tynn stall i utgangspunktet, så har vi nå fått på plass noen nye spillere som gjør at det er konkurranse om å komme på lag og også kamptropp, sier Lørenskogs trener, Julian Madsen, som i sommer har hentet inn Imad Ouhadou, Marco Nazari og Noah Skåttun.

Nye Imad Ouhadou var god for Lørenskog mot FUVO (Foto: Espen Bråthen).

Lørenskog har fått Krogstad-penger

Utfordringen for Lørenskog har vært dårlig økonomi, men det ser ut til at de pengene som tikket inn etter en detalj i avtalen med Lillestrøm om Fredrik Krogstad har blitt brukt godt.

– Det ser veldig bra ut for vår del. Vi fikk med oss tre poeng i første kampen etter ferien og ønsker å bygge videre på det vi leverte mot Fuvo. Vi har hatt en fin treningsuke og gutta er motiverte til å vise oss frem fra vår beste side, fortsetter Madsen.

– Vi skal spille på vår måte og ta ut dem sine styrker og utnytte svakhetene til Lørenskog, sier Wiker kort og konsist. Madsen svarer mer utfyllende enn Wiker: – Vi skal slå Skjetten ved å spille vårt eget spill, som vi alltid gjør. Vi ønsker å styre kampen og ha mest ball, også ønsker vi å se en god variasjon i det offensive spillet. Når vi er på vårt beste så er vi gode på samtidige romtrusler og det håper jeg vi får se mye av.

Lørenskog kommer med en god og stor tropp. Skjetten mangler noen, men de ønsker å revansjere et par svake kamper nå.

– Vi mangler noen, men har mange spillesugene spillere, avslutter Wiker.

Møt opp på Strømmen stadion. Det smeller kl. 15:00 i lokaloppgjøret.

PS! Det er også storkamp nord på Romerike i dag. Eidsvold Turn får besøk av Lyn. Kampen starter 15:00. Lillestrøm 2 spiller kl. 13:00 borte mot Sortland i dag. Fredagskvelden spilte FUVO 2-2 borte mot Fløya. Brenna med to scoringer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.