fredag, april 19, 2024

– Drittlei dommere akkurat nå

Date:

Share post:

Lørenskogs trener, Julian Madsen, mente dommeren avgjorde lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Skjetten. Nå er han drittlei dommere.

– Jeg er drittlei dommere akkurat nå. Dommeren har ikke kontroll i dag, og han avgjør kampen, sier Julian Madsen til Lokalfotballen like etter at han har hatt en lang prat i dommergarderoben.

– Jeg var rolig og forklarte vårt syn på dømmingen. Man sier dommere er dårlige oppe i nord, men de er ikke noe bedre her nede heller. Vi trener 5-6 dager i uka og dette er det vi får igjen. Vi sender dommere videoklipp, så de kan se situasjoner og lære av de men det hjelper ikke, sier Madsen.

Omdiskuterte dommeravgjørelser

Det var flere omdiskuterte situasjoner i lokaloppgjøret. Skjetten skulle nok ikke hatt straffe. Lørenskog fikk frispark i to situasjoner der de sannsynligvis hadde vært alene med keeper like etter.

– Det er jo ikke straffe. Til og med Skjetten-spilleren skjønte ikke hvorfor. Det er klar hands der vi skulle hatt klar straffe. Vi får rett og slett ikke straffe i år. Tre ganger er vi alene med keeper der dommeren blåser frispark til oss når vi kan score mål, sier Madsen.

Åpne dommere

Dommer Nils Rabben Bøe tok god tid til Lokalfotballen etter kampen og forklarte hvordan de så de forskjellige situasjonene.

– Det de jo dumt å høre at de mener vi har påvirket kampen. Vi ønsker at begge lag skal være fornøyde etter kampen. Det var et tett lokaloppgjør med høy temperatur. Vi gjør så godt vi kan hele veien, sier Bøe.

– Da Skjetten fikk straffe stod drakten til Skjetten-spilleren som et seil. Klar straffe. Den ene situasjonen hvor vi gikk tilbake og blåse frispark så er det offside. En av de situasjonene  burde vi nok latt spillet gå, men da ønsker vi å roe ned temperaturen litt og blåste frispark, forklarer Bøe.

Det kommer flere saker utover kvelden etter dette herlige lokaloppgjøret.

PS! Saken er skrevet med mobilen, så kan være skrivefeil og andre småfeil.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...

Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten

Skjetten imponerte i høst. Nå tipper Lokalfotballen de grønne på 4. plass i årets tabelltips. Sterk 11er og...