Tidligere toppspiller klar for Sørumsand

0
2408
Kim Schøne ble ringt opp av Espen Orderud om en ny spiller. Nå er Tonis Kaukvere klar for Sørumsand (Foto: Espen Bråthen / Märt Vassiljev )

Sørumsand kan i dag vise fram årets største signering i breddefotballen. Den tidligere U-21-landslagsspilleren for Estland, Tonis Kaukvere, er klar for rødtrøyene.

31-åringen har spilt toppfotball i Estland i mange år. Han har til og med Europa League-kamper med Kalju mot Dinamo Daugapils i 2009. Det ble åtte kamper for U21 til slutt.

MIdtbanespilleren har flyttet til Sørumsand, og han har trent med rødtrøyene i hele sommer. Først nå er overgangen i orden for den gode spilleren.

Les også: Sørumsand forsterker foran høstsesongen

– Veldig allsidig spiller som bekle alle roller i midtbane og angrep. Fotballsmart selvfølgelig med den bakgrunnen. God med ballen, hurtig, hardtarbeidende og et bra skuddbein, sier Sørumsands trener Kim Schøne om Tonis, og han fortsetter: – I tillegg en veldig fin fyr som har glidd bra inn i gruppa. Trent med oss siden i slutten av mai. En av de første tingene han spurte om var om det var mulighet for å kunne bidra som trener ned mot de yngre lagene, sier Schøne om Kaukvere.

SIF-legende tipset

Sørumsand har nå hentet inn sju spillere i sommer. De fleste er sørumsandsinger, men den som vil gi det lille ekstra er Kaukvere. Det er ikke mange 5. divisjonsspillere som har en profil på store Transfermarkt.

Det var tilfeldigheter, og en observant SIF-legende, som fikk Kaukvere til Sørumsand.

– Må også sende en liten takk til den gamle SIF-legenden, Espen Orderud, som ringte meg i mai og tipsa meg om at han kom flyttende til området, avslutter Kim Schøne.

Kaukvere og Sørumsand spiller sin første kamp i høstsesongen borte mot Skårer onsdag.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.