– Vi må tenke på oss selv

0
1680
Espen Olsen i Strømmen er klar i sin tale om Strømmens fokus (Foto: Strømmen IF).

Strømmen 2 kom med hele sju OBOS-spillere til kampen mot serieleder Gjelleråsen, og det ble til slutt en grei 6-2-seier for de grå-røde.

Reaksjonene blant breddeklubbene har vært tålig sterke de siste sesongene på alle endringene 2. lagene kommer med fra runde til runde. I siste serierunden før ferien stilte Strømmen 2 med tilnærmet G16/G19-lag mot Kløfta, en av opprykksrivalene til Gjelleråsen. Nå i serierunden etter stillte de med hele sju OBOS-spillere.

Lokalfotballen tok en prat med Strømmens hovedtrener, Espen Olsen, etter Strømmen vant 6-2 over Gjelleråsen.

– Det er veldig enkelt for oss. Vi stiller alltid med de beste vi har til enhver kamp så lenge det er forsvarlig. Vi har slitt voldsomt med skader og har spilt søndag-onsdag-søndag i hele mai og store deler av juni. Når vi møtte Kløfta hadde vi vært i Bodø og kom hjem på dagen. Vi hadde 15 utespillere tilgjengelig og fikk to nye skader den kampen. Da tok vi ingen sjanser, forklarer Olsen om troppen som tok turen til Kløfta. En kamp Kløfta vant.

Alle tilgjengelige

– Foran denne helgen hadde vi alle 22 mann tilgjengelig, og neste A-kamp er om en uke. De som spilte i dag trenger også kamptrening. Jeg må bruke de jeg har tilgjengelig, sier Olsen.

Forstår du at breddeklubbene reagerer på dette?

– Jeg skjønner at det er surt for Gjelleråsen. De har møtt oss på feil tidspunkt og vært uheldig sånn sett. Men vi må tenke A-lag først. Vi hadde stilt med det samme laget i dag om det hadde vært Kløfta, Fet eller noen andre. Det har kun med timing å gjøre. For oss spiller det svært liten rolle om Gjelleråsen eller Kløfta rykker opp. Jeg tror uansett at GIF rykker opp. De er det klart beste laget, og denne ene kampen har lite å si når man teller opp tilslutt. Da har GIF vunnet serien og alle er fornøyde, sier Strømmens hovedtrener.

På torsdag spiller Strømmen 2 igjen. Da kan motstander Hauerseter forvente seg et god del svakere Strømmen 2-lag.

– Da stiller vi nok kun med to-tre fra A-stallen, fordi det er nærme A-lagets kamp i helgen, avslutter Olsen.

For Strømmen 2 scoret spissparet Martin Trøen og Magnus Solum to mål hver. Stian Rasch og Felix Anthonessen scoret hvert sitt. For Gjelleråsen scoret Markus Kaasa og det ble et selvmål.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.