Foran den 15. serierunden i 4. divisjon – Kommentarer og tips

0
1099
Lars-Eirik Svardahl herjet med Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen).

Nå smeller det endelig igjen i 4. divisjon, og for en herlig mandag det er. Ola Jørstad er klar med sine tips, sammen med lokalfotballen.

Ola Jørstad skal komme med sine tips fremover, og det passer strålende med denne mandagens tette oppgjør.

– Etter å ha blitt spurt av Lokalfotballen om jeg kunne komme med noen tips til matchene, så måtte jeg jo si ja til det. Når jeg ser første runden lokalfotballen ønsker tips på, så er det bare å rive seg i håret med en gang. Lokaloppgjør, to gode lag som møtes på Li, gresskamp på Bruvollen – runden som byr på flere åpne kamper. Her kan det bli alt fra full pott til ingen riktige. Med andre ord, i dag er mange morsomme og spennende kamper på Romerike.

Her er kommentarnene til Jørstad og tipsene til Ola og Lokalfotballen.

Blaker-Lørenskog:

Et Blakerlag på Bruvollen er aldri morsomme å møte. Man vet det blir dueller og kriging. Blaker vant oppkjøringskampen forrige uke, avsluttet vårsesongen relativt bra. Uansett motstander må man regne med Blaker på Bruvollen. Lørenskog stiller med noen A-spillere i dag.

Dette er en åpen kamp, men tipper at Blaker drar i land en knepen 2-1 seier. (Svardahl og svensken for Blaker, Bjørndalen for Lørenskog2).

Lokalfotballens tips: 2-3 Mathisen og Nordseth for Blaker. Singt, Bjørndalen og Mahnin for Lørenskog 2.

Eidsvold IF – Eidsvold Turn 2:

Ingen av lagene har lagt ut lagene i skrivende stund. Det er et lokaloppgjør og jeg tror EIF er revansjelystne etter tapet i vår. Turn stilte med et ungt lagt sist, vet ikke hva de stiller med i dag. Jeg tror Eidsvold IF vinner kampen uansett hva slags lag Turn stiller.

Mitt tips: 3-0 til Eidsvold IF (Iversen 2 og Rødsrud).

Lokalfotballens tips: 2-1 Iversen og Rødsrud for EIF. Kvebæk for ET 2

Hauerseter-Ull/Kisa2

Nytt lokaloppgjør, denne gangen i Ullensaker. Hauerseter vant 6-0 hjemme mot Kisa2 i 2015 og 5-0 i 2016. Så klare sifre kan jeg aldri tenke meg at det blir i dag. I dag blir det nok en jevn kamp i Nordkisa. Det laget som utnytter sjansene sine best vinner dagens lokaloppgjør. Ull/Kisa har med nygifte Alexander Vangen i mål – lokalfotballen gratulerer selvfølgelig han med giftemålet.

Mitt tips: 1-1 (Preber for Hauerseter og Henriksen for Kisa2)

Lokalfotballens tips: 2-1 Preber og Rød for HSK. Henriksen for Ull/Kisa 2.

Gjelleråsen-Strømmen2

Dette bør bli en severdig fotballkamp. Her er det to gode lag som møtes på Li. Fin utfordring for Gjelleråsen for å se hvor lista ligger. De taklet det utmerket i vår da de også møtte et meget godt Strømmen 2 lag. Hvis man bruker det for alt det er verdt, så tror jeg Gjelleråsen vinner denne kampen også. Her er det bare å glede seg til kamp.

Mitt tips: 3-2 (Kaasa 2 og Hjelkerud for Gjelleråsen, Solum og Trøen for Strømmen2)

Lokalfotballens tips: 2-2 Kaasa og Pande for Gjelleråsen. Solum og Trøne for Strømmen 2.

Aurskog-Høland-Fet

Dette er den kampen i dag hvor det er en størst favoritt. Skal Aurskog-Høland henge på Gjelleråsen og Kløfta er dette en kamp som skal, bør og må vinnes for henge med.  Fet kan bare senke skuldrene, poeng i dag er ren bonus.

Mitt tips: 4-1 (Svardahl 2, Aaserud og Kopperud for Aurskog Høland og Bergan Foss for Fet).

Lokalfotballens tips: 3-1 Svardahl 2 og B. Vestreng for AHFK. E. Sørgård for Fet.

Da ønsker Ola og jeg alle lykke til i kveld. Lokalfotballen skal dekke AHFK – Fet i kveld. Ikke kveldens høydare, men sånn er det når fruen jobber kveld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.