Opp-ned i Skedsmo denne helgen

0
3423
Det meste har vært opp-ned denne helgen for Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

Lørdag sa Knut Aga jr opp som hovedtrener i Skedsmo. Flere spillere var ute til toppkampen mot Mjølner, så alt var opp-ned, men de tok med seg ett poeng.

Les også: Direkte fra kampen

Det har vært en hektisk helg for Skedsmo. Foran toppkampen mot Mjølner var de uten flere av de viktigste spillerne. Christoffer Blix er ute i fire uker til. Sondre Karterud det samme. Kristoffer Langerud sliter fortsatt med leggen. Didrik Mostue rekker kanskje de 3-4 fire siste kampen, og Edmir Asani var bortreist i helgen.

Les også: – Det var en vanskelig beslutning, sier Aga jr

Når de også fikk Aga jrs oppsigelse lørdag foran oppgjøret mot serielederen så det tungt ut.

Erstatterne Kjetil Moren Bråthen og Kristian Hage ledet laget mot serieleder Mjølner

– Dette kommer brått på, så vi fikk en litt dårlig inngang på det utenomsportslige planet, forklarer Kjetil Moren Bråthen til Lokalfotballen.

Kjetil Moren Bråthen (t.v) sammen med trenerkollega Kristian Hage (t.h), med Didrik Mostue mellom seg (Foto: Espen Bråthen).

– Det er ingen dramatikk i dette. Akkurat nå så leder Kjetil og Kristian klaget fremover, og så skal jeg hjelpe til. Klubben kommer med en uttalelse i løpet av mandagen, sier Tommy Stovner i Skedsmo.

Et preget Skedsmo

Ute på banen var Skedsmo preget av alle forfallene og det som hadde skjedd utenfor banen. Laget gikk ut i en ny formasjon mot Mjølner. De prøvde seg på 4-4-2 med en diamant på midtbanen. I det defensive klarte de å holde Mjølner unna i store deler av 1. omgangen.

– Gutta har god konsentrasjon til tross for det som har skjedd. Vi står bra opp og har kontroll i omgangen, forklarer Moren Bråthen.

Lars Jørgen Mork i drivet (Foto: Espen Bråthen).

Fiskvik i fokus

Utover i den 2. omgangen tok Mjølner over spillet. De skapte noen fine sjanser, men de fleste mulighetene kom fra langskudd. De hadde keeper Emil Fiskvik god kontroll på. En artig situasjon, som kunne blitt skjebnesvanger, oppstod like før slutt. Keeper Fiskvik skøyt ut en ball som hadde kommet fra banen bak mål, samtidig slo Skedsmo et tilbakespill mot Fiskvik. Heldigvis for Skedsmo trillet ballen like utenfor stolpen.

Hjertet i halsen der hos Skedsmos spillere.

Nikolay Bjurholt i en tøff duell (Foto: Espen Bråthen).

Skedsmo skapte to fine sjanser på overtid, men verken Nikolay Bjurholt eller Nicklas Amundsen klarte å putte ballen i mål.

– Vi blir slitne i 2. omgang, og vi kommer ikke samlet opp i press. Det blir en og en som jobber. Vi kan ikke klage på resultatet. Vi prøvde å få mer trøkk sentralt med å bruke den formasjonen vi gjorde, sier Moren Bråthen.

Og nå blir Kristian Hage og du trenere ut sesongen?

– Det blir mye på kort varsel nå. Hvis de rette vilkårene kommer opp så er det interessant for meg. Vi får ta et møte senere og diskutere det, avslutter Moren Bråthen.

Mjølner leder serien serien med 34 poeng. Senja gikk forbi Skedsmo og er på 2. plass med 30 poeng og poenget foran Skedsmo.

Andre resultatet:

Alta 2 – Harstad 1-1
Senja – Salangen 6-0
Lillestrøm – Fløya 4-0

Skjetten får besøk av Tromsø 2 på mandag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.