– Det var en vanskelig beslutning

0
1900
Knut Aga jr og Kjetil Moren Bråthen (Foto: Espen Bråthen)

Knut Aga jr tok et vanskelig valg lørdag, i følge han selv. Kombinasjonen av familie, jobb og fotball ble vanskelig, pluss ryggplager som fortsatt ikke er bra.

– Det stemmer at jeg har sagt opp. Det var en vanskelig beslutning. Årsaken er at det har vært vanskelig å kombinere jobb, familie og fotball. Når jeg i tillegg må bruke mye tid på andre oppgaver enn kun trenerdelen, så føler jeg at det tok mye energi og fokus vekk fra min hovedoppgave. Det er en prosess jeg har hatt med meg selv i noen måneder, før jeg tok valget i går. I fjor hadde jeg også to store ryggoperasjoner og er ikke bra fra de enda. Så nå skal jeg jobbe med å få på plass kroppen, sier Aga jr til Lokalfotballen.

Unik spillergruppe

Knut Aga jr førte Skedsmo til klar serieseier i fjor, og de henger godd med i toppen av den forsterkede 3. divisjonen i år.

– Må legge til at det ikke er noe dramatisk rundt min beslutning og at jeg har fått veldig mange hyggelige og positive meldinger fra spillerne. Det er absolutt ikke spillergruppa sin årsak til min beslutning. Den er unik og har stort potensial til å kjempe i toppen i år, avslutter Aga jr.

Aga jr har alltid vært åpen og gitt Lokalfotballen mye informasjon. Det setter jeg veldig stor pris på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.