Ryktebørsen for august

0
1456

Nå smeller det snart for alvor. Hvilke lag rykker opp og hvilke rykker ned? Nå begynner ryktene virkelig å ta av, og noen overganger klare.

3. divisjonsklubbene i området vårt har hatt utfordringer i sommer med å hente nye spillere. Nå begynner det å løsne litt.

Lørenskog har hentet Imad Ouhadou og Sander Hagen. Marco Nazari prøvespilte mot Strømmen 2 for Lørenskog, og er nærme en overgang til Julian Madsens gutter.

En som er meget populær er Lars Rydje. Venstrebacken ønsker seg tilbake til Romerike fra Kongsvinger. Han har trent med Skjetten, Skedsmo og FUVO. Duell på og av banen for de tre klubbene.

Skjetten er også nærme en ny keeper. Mer informasjon om den overgangen kommer litt senere.

Tynne tropper i 3. divisjon

FUVO mister hele 10-11 mann denne høsten. Flere skal på studier, og andre er langtidskadet. I tillegg har man den triste saken med Martin Skolbekken. De må få inn noen nye spillere i det som blir en tøff høstsesong.

Nesten like tynne staller har Skjetten og Eidsvold Turn. Skjetten har noe på gang med nye spillere, men det er tålig stille hos Eidsvold Turn. Turn prøvde seg på Gjelleråsens Markus Kaasa, men fikk nei takk. Et nei takk han har gitt til Skedsmo og Lyn også.

Det ryktes at Skedsmo og Skjetten har sine øyne på Gjelleråsen gode venstreback William Berg.

Les også: Monteiro var på vei til LSK

Skjetten har også mistet viktige Magnus Tvedte. Spissen har gått til Gjøvik-Lyn på grunn av jobb i området.

Strømmen har jaktet noen av ungguttene til Skedsmo, blant annet Sindre Myhre og Henrik Kjos. Det har vært lit ondt blod mellom klubbene i en liten periode, men det skal være løst nå.

Gjelleråsen og Skjetten er interesserte i Gjerdrums Tobias Reinli, og de begge skal ha sendt en henvendelse til Gjerdrum. Midtstopperen er en av få lyspunkt hos gultrøyene i år. Også Jonas Eng og Roy Konterud er på vei bort. Hauerseter ryktes å være interesserte i begge to, og Raumnes & Årnes ønsker sg Konterud. Marius Rødsrud ønsker å gå til Eidsvold IF, men ryktene sier at han ikke får lov av Gjerdrum.

Rolf Hushagen er klar for spill i 9. divisjon. Fenstad ble det til slutt på han.

Jesper Kornbakk ryktes også vekk fra Skedsmo, selv om Knut Aga jr mener at kildene er dårlige. 4-5 klubber med Sørumsand og Aurskog-Høland i front er interesserte.

Sørumsand har vært en av de som har fått inn flest spillere i sommer. Hele sju mann er klare for laget som ønsker å rykke opp nå. Det kommer også en meget fin signering snart, og den får du lese om på bloggen senere.

Aurskog/Finstadbru er et av lagene som jakter Sørumsand. Andreas Ulseth er klar for spill i høst. Den gode midtbanespilleren er en god forsterkning.

Leirsund har lagt ut noen rykter på sin Twitter-konto om spillere som trener med de, men lite nytt om overganger.

Det har vært veldig stille rundt Rælingen og Fjellhamar, men de burde ha gode nok tropper til å gjøre en god høst uansett.

Har du flere rykter? Send meg en mail til espen@lokalfotballen.blog, sms til 45224573 eller kontakt meg på FB eller Twitter. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.