Sørumsand forsterker foran høstsesongen

0
1376
Eirik Engebretsen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Markus Nikolaisen og Robin Barikmo er klare for Sørumsand (Foto: Sørumsand v/ Kristian Lillebo).

Det har gått trått for mange på overgangsmarkedet i sommer, men for Sørumsand har det virkelig løsnet. Fire mann er klare, og flere meldes på vei inn.

Les også: Schøne ønsker opprykk

Det er stort sett kjente gutter som har kommet inn i Sørumsand nå. Robin Barikmo er tilbake etter studier, og den høye spissen gjør at SIF kan variere spillet i større grad. Eirik Engebretsen er tilbake fra en runde i Lillestrøm på G16 og G19. Markus Nikolaisen har vært innom Kongsvinger, Sander, Strømmen og nå sist i Ull/Kisa.

Kenneth Stokkebryn Jensen er fjerdemann på plass. Han kommer tilbake fra Raumnes & Årnes og hjem til Sørumsand.

– Jeg er veldig fornøyd med å få tilbake gamle SIF-gutter, det gjør oss godt rustet inn mot høstsesongen. Ikke bare gir det økt kvalitet sportslig, men de nye spillerne har allerede etter kort tid bidratt mye på det sosiale, sier en fornøyd Sørumsand-trener Kim Schøne dagen etter at den siste signeringen var på plass.

Kim Schøne sammen med Eirik Engebretsen (Foto: Sørumsand V/Kristian Lillebo).
Flere inn for Sørumsand?

Sørumsand har allerede hentet inn Benjamin Furberg og Khalil Mohammadi tidligere i sommer. Begge er to gode forsterkninger, som de allerede har vist i de siste kampene før ferien.

Les også: Schøne ønsker opprykk

Det ventes også flere overganger fra Sørumsand før høstsesongen setter igang. Nå har de satt standarden for opprykk til 4. divisjon. Skal AFSK, Leirsund og Fjellhamar henge med så går toget nå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.