Sander Hagen er klar for Lørenskog – Utfordringer for Gjerdrum?

0
1051
Sander Hagen (t.v) går fra Gjerdrum til Lørenskog (Foto: Espen Bråthen).

Gjerdrums unge forsvarspiller Sander Hagen har meldt overgang til Lørenskog. 20-åring ønsker å prøve seg på et høyere nivå. Gjerdrum i fritt fall?

– Jeg følte vel egentlig at det var på tide med nye utfordringer, og at hvis jeg skulle få prøvd meg på et høyere nivå, var tiden inne nå. Jeg følte at Lørenskog var et fint sted for meg å utvikle meg som fotballspiller, og velger derfor å prøve meg der, sier Hagen til Lokalfotballen. Forsvarsspilleren har spilt nesten 60 kamper for Gjerdrum til tross for sin unge alder.

– I tillegg kjente jeg noen spillere der fra før, og har blitt tatt veldig godt imot av klubben.

Tøff overgangssommer for 3. divisjonslagene

Det har ikke vært lett å få tak i spillere for de lokale klubbene i 3. divisjon, og det gjelder også Lørenskog. De ligger kun tre poeng over nedrykkstreken, og er nødt til å forsterke i høst. Nå vil nok ikke Hagen gå rett inn på laget, men med god trening på høyere nivå kan han raskt ta steget.

Julian Madsen (Foto: Espen Bråthen)

– Vi er glade for å ha Sander på plass. Han er en seriøs og hardtarbeidende gutt som vi tror og håper blir en viktig spiller for Lørenskogs A-lag på sikt. Sander har trent med oss igjennom vinteren og våren og har også deltatt i noen treningskamper, og nå følte vi han var klar til å melde overgang fra Gjerdrum til oss, sier Lørenskog trener Julian Madsen.

Lørenskog har også forsterket med Imad Ouhadou fra Follo, og vil bli en fin forsterkning. Han scoret to i en treningskamp i helgen mot et forsterket Strømmen 2.

Gjerdrum i fritt fall

For Gjerdrum er det fritt fall som gjelder. Trener Ola Jørstad ble fjernet, og ryktene sier det var på en ufin måte. Det har gjort at flere spillere har reagert. Jørstad selv har valgt å ikke kommentere noe om dette.

Marius Rødsrud er nærme en overgang til Eidsvold IF, men Gjerdrum skal ha satt seg på bakbeina. Rødsrud er tapt for Gjerdrum, men det kan gå så langt at han ikke spiller fotball i høst. Rolf Hushagen har trappet ned og avslutter sesongen for Fenstad i 9. divisjon. Det ryktes også at Jonas Eng og Roy Konterud er på vei bort.

Mister gultrøyene flere spillere begynner det å bli en tynn stall, og da blir det vanskelig å holde seg i 4. divisjon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.