LSK hentet Monteiro uten å kontakte Skjetten – LSK stopper overgangen

0
1869
Jonathan Monteiro hadde en fantastisk sesong i 2016 for Skjetten (Foto: Skjetten/Kristin Daly).

Skjettens stortalent Jonathan Monteiro skrev under for Lillestrøm SK uten at de grønne visste om det, men nå stopper Lillestrøm overgangen og skal ta et møte med Skjetten.

Lokalfotballen har fått fra en sikker kilde at midtbanespilleren Monteiro ble klar for Lillestrøm uten Skjettens viten. Unggutten dukket ikke opp på Skjettens trening, og etter hvert fikk de vite at han er klar for de gule og svarte.

LSK med helomvending

Skjetten ønsker ikke å kommentere hva som har skjedd, men de skal ha tatt dette opp med Lillestrøm. Like etter at Lokalfotballen tok kontakt med Simon Mesfin i Lillestrøm om saken tok de en intern snakk, og de har hatt en prat med daglig leder i Skjetten fotball, Stian Davidsen.

Utviklingsleder Vegard Frey tok en lang prat med Lokalfotballen, og de har nå stoppet overgangen.

– Det blir ikke noe av overgangen. Her har det gått litt fort for oss, og det er ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi jobber nå knallhardt om dagen med å få rutinene på plass, og jeg føler mye er på plass nå. Dessverre så dukket denne saken opp, men vi blir bedre og bedre, forklarer Frey. Og han legger til: – Nå skal vi ha et møte med Skjetten om Jonathan, og vi skal lage en god plan sammen for å utvikle han best mulig.

LSK med gode planer

I en 40 minutters fotballprat med Frey la han fram mange gode punkter som LSK ønsker å bli bedre på. Lokalfotballen er invitert til et møte med Lillestrøm om hvordan de skal samarbeide  bedre med de lokale klubbene fremover. Planene er spennende, og jeg gleder meg til å høre mer og skrive om de.

Les også: Dette sa Bjarmann i januar om LSK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.