Ti scoringer for Gjelleråsen mot Eidsvold Turn 2 – Hjelkerud dominerte

0
830
Joakim Hjelkerud styrte Gjelleråsen til 10-0-seier mot Eidsvold Turn 2 (Foto: Espen Bråthen).

Det ble en veldig enkel reise for Gjelleråsen i årets første høstsesong-kamp. Et ungt Eidsvold Turn 2 ble feid av banen, og anført av Joakim Hjelkerud vant de hele 10-0.

Les også: Direkte fra kampen

Allerede før kampen visste man at Gjelleråsen skulle vinne. Og hvor mye de skulle vinne var det store spørsmålet. Eidsvold Turn 2 kom med et veldig ungt lag, og det var noen av de som ikke hadde 4. divisjonsnivået inne. Stallen til Eidsvold Turn er tynn om dagen så da blir det en slik utfordring.

Viktig med tidlig scoring

Anført av en spillesugen Joakim Hjelkerud ble dette en enkel oppgave for laget som jakter opprykk. Det tidlige målet kom. Midtstopper Emil Åkvåg satte inn den første etter sju minutter.

– Det var viktig med den tidlige scoringen. Det åpnet opp for oss. Vi møtte et ungt lag så det var en grei start, sier Bent Inge Johnsen, Gjelleråsens trener, til Lokalfotballen.

Bent Inge Johnsen var fornøyd med laget sitt mot Eidsvold Turn 2 (Foto: Espen Bråthen).

Scoring nummer to kom etter 18 minutter. Hjelkerud slo en god corner og Markus Kaasa dyttet ballen over streken. Kaasa satte inn sin 2. lag og GIFs tredje like etter. Nå var det William Berg som slo et strålende innlegg som spissen dyttet i mål. To scoringer fra til sammen en halvmeter. Slik en spiss skal gjøre det.

Markus Kaasa setter her inn 3-0 til Gjelleråsen. Samlet sett scoret han vel to mål til sammen på 50 cm (Foto: Espen Bråthen).

Gjelleråsen kjørte på

Gjelleråsen fortsatte å kjøre over hjemmelaget. Kaasa var servitør på nummer fire. Han spilte fint fri Jonas Mathisen som løp fra forsvaret og plasserte ballen i mål.

Like før pause måtte Eidsvold Turn 2 bytte tre mann. Det så ut som skader, eventuelt vondt i «vil ikke». Det ble uansett ikke bedre for blåtrøyene.

Minuttet før pause smalt Ardijan Fera inn 5-0 til Gjelleråsen. Et skudd fra 13 meter suste inn i nærmeste, noe som var en keepertabbe.

Mange bytter

Nå var kampen definitivt avgjort, og Gjelleråsen gjorde fem byttet i pausa. Brian Dibula, Kevin Johansen, Thomas Ryden, Tom Grandre og Fredrik Larsen. Ut måtte blant annet Kaasa gå som var syk. Før kampen kastet også Marius Pande inn leggskinnene. En strekk nederst i låret stoppet han på oppvarmingen.

Eidsvold Turn 2 måtte også sette inn utespillere Theodro Bello i mål i 2. omgang. Det hjalp heller ikke.

Gode innbyttere

Innbytterne viste seg godt fram. Dibula satte inn to mål og Fredrik Larsen satte inn ett. De to siste scoret Åkvåg og et selvmål. Mange av målene var etter strålende spill.

Brian Dibula scoret to mål mot Eidsvold Turn 2. Her er hans andre scoring (Foto: Espen Bråthen).

– Det er solid det vi gjør i dag. To lag med mye ferie i beina virket det som, men vi har trent godt siste uka, sa banens beste, Joakim Hjelkerud.

– Vi har trent godt den siste uka. Godt trøkk. Men det kommer tøffe kamper på rekke og rad nå. Det blir helt jevnt inn mellom Aurskog-Høland, Kløfta og oss, sier Johnsen.

Neste motstander er Strømmen 2 for Gjelleråsen. I vår kom de med et meget godt lag, men Johnsens gutter imponerte og vant. For Eidsvold Turn 2 er det lokaloppgjør mot Eidsvold IF neste mandag. Da blir det spennende å se hva slags tropp de kommer med.

Krampa tok Jonas Mathisen like før full tid (Foto: Espen Bråthen).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.