– Jeg skal bli en enda bedre person

0
1519

Sommerferien i Kos ble verst tenkelig for FUVOs Martin Skolbekken. 22-åringen satt på en uterestaurant i Kos da jordskjelvet slo til. Like ved han raste en mur over han, og takket være gode kamerater ble han reddet ut.

Alt stod likevel ikke til å redde. Fotballspilleren Martin mistet begge sine viktigste verktøy.

– En saga er over for min del etter ulykken som skjedde i Kos. Jeg må amputere opp til knærne på begge beina, så min tid som aktiv fotballspeller er over. Det er helt jævlig, rett og slett. Fotballen har vært en del av meg i 22 år og kommer fremdeles til å være en viktig faktor bare ikke på samme måte som før, skriver Skolbekken på sin egen Facebook-side.

Skolbekken har etter hvert kommet seg hjem til Norge, og han er nå på AHUS.

– Visse dager kommer til å være gode og noen dager kommer til å være dårlig, men med all den støtten jeg har så vet jeg at jeg alltid har noen som jeg kan prate med om jeg må det, skriver Skolbekken videre.

Herlig respons

Innlegget har fått overveldende respons, og man ser at nære og kjære virkelig støtter opp om Martin.

– Framtiden er veldig uvisst akkurat nå. Det første som kommer til å skje er at jeg skal bruke all den støtten jeg har fått som motivasjon til å bygge meg opp til å bli en enda bedre person enn det jeg var. Jeg kommer til å få proteser slik at jeg kan gå, løpe, sykle, svømme også videre, så det er ingen fare med det. Dette kommer til å bli bra, avslutter Skolbekken.

Lokalfotballen har snakket mye med Martin etter det som skjedde, og han har fått et tilbud om å bidra med det han ønsker på bloggen. Så får vi se hva vi får til.

Innlegget er publisert med Martins godkjennelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.