– Vi skal ikke komme noe lavere på tabellen

0
707
Kim Schøne (t.h) og Mats Weinholdt har spilt sammen, og de har trent SIF sammen (Foto: Espen Bråthen)

Sørumsand ligger overraskende på 2. plass i 5. divisjon. Laget har vært solide i hele vårsesongen, og Kim Schøne ser nå mot 4. divisjon.

Les også: – Må jo være tidenes vårsesong i Rælingen

– Når vi ligger på 2.plass etter vårsesongen blir naturlig nok målet. Vi skal ikke komme noe lavere på tabellen etter sesongen er ferdigspilt, sier Kim Schøne til Lokalfotballen.

Sørumsand ligger på 2. plass seks poeng bak serieleder Rælingen. Rødtrøyene hadde faktisk Rælingen i taua, men også den dro Rælingen i land. Anført av Magnus Kolbjørnsrud og Saaed Rahim fremover på banen er Sørumsand alltid farlige.

Magnus Kolbjørnsrud har vært strålende for Sørumsand i år (Foto: Espen Bråthen).

– Vi hadde som målsetning før sesongen å være topp 5, når vi ligger på 2.plass halvveis ut i sesongen må vi selvsagt være fornøyd med det så langt. Vi har klart å bygge videre på den gode sesongen i fjor, trent bra og er i stadig utvikling som et lag, forklarer Schøne om de gode resultater.

Kolbjørnsrud og Rahim er nevnt. Schøne ønsker også å fremheve de to sammen med et par spillere som har tatt store steg.

– Simen Gulbrandsen og Behzad Nazari er de to spillerne som har imponert meg mest i form av egen utvikling som spillere. I tillegg har Saeed Rahim og Magnus Kolbjørnsrud vært gode og viktige for oss til nå, sier Schøne, og som mange trenere i 5. divisjon er det en spiller de løfter fram hos motstanderen: – Hos motstanderlagene er det vel Szymon Krolikowski som har utprega seg som en god spiller.

Hvordan skal dere bli bedre i høst?

– Vi skal fortsette å trene bra og jobbe hardt sammen som en gruppe. Fortsette å utvikle oss som et sterkt kollektiv.

Sørumsand har også vært aktive i sommer på overgangsmarkedet. Flere spillere er på plass, og meget gode spillere i Benjamin Furberg og Khalil Mohammadi har virkelig løftet Sørumsand i de siste kampene før ferien. Det ryktes at det kommer inn tre nye spillere til, og en av de er en strålende spiller.

Les også: Vårens lag i 5. divisjon

Det blir en spennende høst for Sørumsand. De har et av kretsens beste G16-lag, og skal de beholde de gutta må de opp i seriesystemet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.