– Føler jeg har vist nok denne vårsesongen

0
1422
Kristian Bjørndalen er tilbake i Strømmen. Han spiller for Strømmen 2 mot AHFK.

Etter nok en god kamp i 3. divisjon for Erik Tobias Sandberg håper han snart på tillit fra Arne Erlandsen. Han styrte troppene til 2-1-seier mot Lørenskog.

Les også: Direkte fra kampen

– Jeg føler jeg nærmer meg etter flere gode kamper i 3. divisjon, og jeg håper å få tillit snart. Jeg må jo få prøve meg der for å utvikle meg videre. Det å få sjansen er viktig, sier Sandberg til Lokalfotballen like etter seieren mot Lørenskog. – Det er ikke det samme å spille i 3. divisjon. Jeg må fortsette å være profesjonell så får jeg sjansen min.

Erik Sandberg ofrer seg i duell mot Lørenskog (Foto: Espen Bråthen)

Midtstopperen har vært den beste på det unge Lillestrøm 2-laget denne vårsesongen.

– Unggutta har tatt steg denne vårsesongen. Det tok litt tid for å tilvenne seg nivået i den nye 3. divisjonen, men så ser vi at flere av gutta har utviklet seg, sier trener Kai Holt.

Herlig forsvarsspiller

Unge Sandberg er en midtstopper med god duellkraft, og han har en veldig god spilleforståelse og ballbehandling. Crossene han slår til motsatt back eller kant er strålende. Utfordringen til midtstopperen er at han er litt lav.

Kai Holt takker Erik Sandberg for nok en god kamp for Lillestrøm (Foto: Espen Bråthen)

Mot Lørenskog var LSK 2 best i store perioder.

– Det var en tøff kamp. Vi ligger lavt for å lure de inn slik at vi kan bryte og kontre. Vi får noen gunstige brudd, men jeg syns vi slurver for mye på noen av kontringene våre, sier Sandberg om kampen.

Gran i farta

Bortelaget tok ledelsen på et brudd i midtbaneleddet. Tobias Gran vendte bort Mats Solberg og dundret rett mot mål. Verken Matarr Kah eller Vetle Rygh hadde senket seg, og det ble fri vei for Gran. Den raske spissen, som ikke har fått det helt til i vår, satte ballen i mål alene med keeper Drevland.

Tobias Gran scorer her for Lillestrøm 2 (Foto: Espen Bråthen)

Lørenskog har i år leid inn spissen Kristian Bjørndalen. Spissen har ikke fått det helt til denne sesongen, men utligningen hans var en typisk Bjørndalen-scoring. Like innenfor seksten fintet han bort Arne Holter og gikk innover i banen. Han smalt til og ballen suste i motsatt hjørne. Fin scoring av spissen.

Kristian Bjørndalen vender bort Arne Holter og smeller ballen i mål for Lørenskog (Foto: Espen Bråthen)

Lillestrøm 2 var det beste laget i perioder, men Lørenskog skapte noen fine sjanser.

Brenden med ny viktig scoring

Avgjørelsen kom 20 minutter før slutt. Gode Henrik Kristiansen spilte gjennom Erik Brenden. Spissen, som reddet a-laget mot Stabæk, ble matchvinner her. Han trillet ballen fint forbi keeper og ballen trillet i mål.

– Vi har kontroll, og det var en grei gjennomkjøring. Utfordringen vår i år er alle de lange reisene. Jeg syns det er feil at et 2. lag må på ni lange reiser. Det sier seg selv at da kan vi ikke klare å stille jevne lag hele veien, og det oppleves selvfølgelig ikke riktig for de andre lagene i serien, avslutter Holt. Nå skal treneren på ferie, og da blir det kun golf.

Erik Brenden ser ballen i trille i mål for Lillestrøm 2 (Foto: Espen Bråthen).

For Sandberg blir det ikke så lang ferie.

– Vi har fått et opplegg vi skal følge.  Det blir nok et par dager med avslapping, men formen må holdes godt oppe. Den første uka tilbake etter ferien blir det en knalltøff oppkjøring, så jeg kjører på, avslutter Sandberg.

Slitne blåtrøyer

Hos de blå var stemningen heller laber etter kampen.

– Vi er tunge i dag. Vi har hatt cirka 12 mann i snitt på trening i fire måneder, og det blir tungt med en så liten stall som skal dekke tre lag. Vi taper på energi i dag, og det blir ikke bedre når vi gir de målene heller. Nå skal det bli godt med en ferie, sier Lørenskogs trener Julian Madsen.

Blåtrøyene er aktive på spillermarkedet nå , og de ser etter flere forsterkninger. Imad Ouhadou er allerede klar, og blir en fin forsterkning.

Lørenskog er nå nede på 10. plass kun tre poeng foran nedrykk. Lillestrøm 2 klatret opp på 9. plass – to poeng foran Lørenskog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.