Vårens lag i 3. divisjon på Romerike

0
2112

12. Vårens lag 3. divisjon

Nå er det tid for kåringen vårens lag i 3. divisjon på Romerike. Vi har mange gode spillere på Romerike, og det dette er ingen enkel kåring. 

Skedsmo har vært det laget i vår og har dermed flest spillere på laget. De har vært klart best defensivt og det viser også laget.

Ingen av lagene har egentlig imponert, stabilt, offensivt, så det var mye mer vanskelig å plukke spillere fremover på banen enn bakover. Laget er også satt opp tålig balansert, og ikke slik som tullete «drømmelag».

Innbyttere:

Michael Tvinnerheim, Skjetten
Mats Solberg, Lørenskog
Fredrik Nilsen, FUVO
Joakim Eyde, Skjetten
Lars Følstad, Lørenskog
Erik Torud, Skedsmo
Sivert Dæhlie, FUVO

Hva er din mening om laget?

 

11. Emil Fiskvik, Skedsmo

Emil Fiskvik redder den dårlige straffen til David Tavakoli (Foto: Espen Bråthen).

En veldig god forsterkning av Skedsmo. EN keeper som dirigerer forsvaret godt, god med beina og sterk på streken. Når han også er god i feltet så er dette en veldig god keeper i 3. divisjon.

10. Arber Krasniqi, Skedsmo

Den raske offensive backen er viktig for Skedsmo. Han løper opp mye defensivt, og er også en viktig brikke offensivt med alle løpene sine. Kan bli bedre på innlegg.

9. Marius Edvardsen, Skjetten

Dønn solid midtstopper som nesten aldri taper en duell. Plasseringssterk og god med ballen i tillegg. Da får man en god midtstopper. Sterk bidragsyter til at de har sluppet inn nest færrest mål (etter Skedsmo).

8. Edmir Asani, Skedsmo

Årets beste signering i denne avdelingen. Klassestopper på dette nivået. En lederskikkelse som er duellsterk og veldig god med ballen. Bryter ofte gjennom ledd med ballen.

7. Johan Kolbjørnsrud, Eidsvold Turn

Blåtrøyenes beste spiller denne våren, sammen med Thierry Dabove. Venstrebacken skaper mye offensivt, og han er også bunnsolid defensivt. En av Turns aller viktigste spillere.

6. Simen Rustadbakken, Skedsmo

Marius Pierau og Simen Rustadbakken i duell (Foto: Espen Bråthen).

Kapteinen på Skedsmo styrer det meste av spillet til hvittrøyene. Ballsikker og en strålende pasningsspiller. Fra sin dype midtbaneposisjon er han viktig offensivt når han strør rundt seg om gode pasninger.

5. Mats Skårdal, FUVO

Mads Skårdal (Foto: Espen Bråthen).

En stor tilvekst til et FUVO som manglet nødvendig trøkk i midtbaneleddet. Tøff og taklingssterk spiller som også er god med ballen. Pådrar seg altfor mange gule kort.

4. Thierry Dabove, Eidsvold Turn

Vingen er alt fra suveren til helt borte. Rask, teknisk og målfarlig spiller som skaper mange sjanser for de blå. Ti scoringer denne sesongen, inkludert cupen.

3. Andreas Castilla, Skjetten

Skjettens offensive hjerne. Dyktig med ballen og strålende pasningsspiller. Er også en god førsteforsvarer i Skjettens krevende defensive spill.

2. Alvaro Torres, Lørenskog

Alvaro Torres t.h) jubler etter scoring

Har imponert etter at han kom tilbake til Lørenskog. Rask og driblesterk ving, som har scoret sju seriemål i et Lørenskog som sliter litt denne sesongen.

1. Andreas Eriksen, Skjetten

Den vanskeligste plassen å finne en spiller. Ingen har utmerket seg veldig. Derfor går plassen til lagspilleren Andreas Eriksen. Kaptein og leder på Skjetten som alltid går foran. Skaper masse sjanser med sin oppfordrende spillestil.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.