Vårens lag i 4. divisjon på Romerike

0
3705
Vårens lag i 4. divisjon (Foto: Espen Bråthen).

12. Vårens lag i 4. divisjon

Vårens lag i 4. divisjon (Foto: Espen Bråthen).

Mange spillere har imponert i årets gode 4. divisjon. Det er tidligere toppspillere, lokale helter og unge fremadstormende spillere som har satt preg på serien. Her er vårens lag i 4. divisjon.

Les også: Vårens lag i 5. divisjon

Og dette var ikke lett, hvis noen trodde det. Man kunne plukket ut tre lag og de hadde nesten vært like gode. Bjerke eller Hauffen? Damstuen eller Knudsen?. Bergsjø eller Hjelkerud, eller Hovde? Kaasa eller Preber? Dere skjønner sikkert utfordringene.

Her har dere uansett Lokalfotballens vår-lag i 4. divisjon.

Vårens lag i 4. divisjon

Innbyttere på vårens lag:

Fredrik Hauffen, Kløfta
Vegard Knudsen, Hauerseter
Marius Andresen, Skedsmo 2
Joakim Hjelkerud, Gjelleråsen
Magnus Hovde, Kløfta
Marius Preber, Hauerseter
Stian Skjeggenes, AHFK

 

11. Keeper: Christian Bjerke, Hauerseter

Den vanskeligste plassen å ta ut en spiller på. Bjerke er den beste keeperen, sammen med Mathias Hoftvedt, i 4. divisjon, men Fredrik Hauffen har holdt nullen i 601 minutter. Valget faller på Bjerke fordi han har reddet HSK i flere kamper, og er rett og slett den beste keeperen.

10. Høyreback: Sondre Haugen, Kløfta

Sondra Haugen har tatt store skritt i år (Foto: Espen Bråthen).

En av de største overraskelsene denne våren. Dønn solid i alt han foretar seg, og barnefeilene er borte. Trener Hovde har hatt stor innflytelse på gutten som virkelig har tatt to-tre steg denne sesongen.

9. Midtstopper: Eirik Haugen, Aurskog-Høland

Tilbake i skikkelig god form. En leder bak i forsvaret, og meget god på dødball defensivt og offensivt. I tillegg er han god med ballen, men kan bli litt lite kynisk i perioder.

8. Midstopper: Eivind Damstuen, Kløfta

Eivind Damstuen høyest – som vanlig (Foto: Espen Bråthen).

Sjefen bak hos Kløfta. Ruver enda mer enn for et par år siden etter en svak sesong i fjor. Duellsterk som få, og har en suveren høyrefot.

7. Venstreback: William Berg, Gjelleråsen

William Berg

Sju scoringer fra backen – det er imponerende. Han har virkelig tatt steget fra 5. divisjon til 4. divisjon på en strålende måte. Meget offensiv back som er knallgod på dødballer.

6. Defensiv midtbane: Hans Christian Bergsjø, Aurskog-Høland

Tatt over taktstokken på AHFKs midtbane etter Martin Vestrengs skadeproblemer. Blitt mer og mer suveren utover i sesongen etter en middels start. Kommer også alltid til sjanser. Løpssterk.

5. Defensiv midtbane: Marius Pande, Gjelleråsen

Balansen på Gjelleråsen offensive lag. Vinner alle dueller, god pasningsfot og er viktig på defensive og offensive dødballer. Gjelleråsens viktigste spiller.

4. Høyreving: Jonas Mathisen, Gjelleråsen

Kantspilleren har virkelig våknet denne sesongen. Han har blitt my mer effektiv i spillestilen sin. Dribler som før, men denne gangen med et mål. Teknisk strålende.

3. Hengende spiss: Lars-Eirik Svardahl, Aurskog-Høland

Lars-Eirik Svardahl herjet med Eidsvold IF (Foto: Espen Bråthen).

Divisjonens klart beste spiller. Han har vært til tider helt fantastisk. Gjør som han vil. Fortsatt god fart, en nærteknikk ingen andre i 4. divisjon har og toppscorer. Det lille minuset er at han er litt for egoistisk.

2. Venstreving: Steffen Nystrøm, Kløfta

Steffen Nystrøm smeller til mot Gjerdrum (Foto: Espen Bråthen).

Har kommet inn med tøffe krav til spillerne rundt seg. Noe Kløfta trengte. Styrer nå Kløfta fra sin midtbaneposisjon. I hver eneste duell skulle man tro han fortsatt spilte høyt oppe.

1. Spiss: Markus Kaasa, Gjelleråsen

Markus Kaasa var god for Gjelleråsen (Foto: Espen Bråthen).

En stor og «tung» spiss, som er mer bevelig enn man kan tro. God til å holde oppe ballen, og veldig trøkk i spillet. Et herlig venstrebein. 13 mål i vår.

Les også: Vårens lag i 5. divisjon

Hva er din mening om vårens lag? Bruk gjerne kommentarfeltet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.