FUVO kontret Skjetten i senk

0
745

Det ble FUVO som traff best på kampplanen foran oppgjøret mot Skjetten. Kim Brenna og FUVO kontret de grønne i senk og vant 3-2.

Starten av kampen ble en stor duell. Masse lange baller og kriging. Laget i angrep vant sjelden andreballene.

Men Preben Finstad fikk tak i ballen i det 8. minutt. Han løp rett fra Christoffer Nilsen, og innlegget var strålende. Litt for lang for Kim Brenna, men Tobias Karlsen stod helt alene på bakerste og banket ballen i mål. En knallstart for FUVO.

Like etter løper Brenna gjennom. Han kommer litt skrått og keeper Bjørn Sletta reddet avslutningen.

SKjetten møtte ikke opp

Skjetten møtte ikke opp i denne perioden. De tapte til og med dueller også. Det som er styrken deres. De skaper et par småsjanser men det var alt.

Varmen på Opakermoen var herlig for oss tilskuere, men tyngre fo

Tobias Karlsen scorer for FUVO

r spillerne. Dommeren ga lagene en drikkepause halvveis i omgangen.

Fem minutter før pause får Sivert Dæhlie stå merkelig alene. Innlegget fra Fredrik Nilsen var godt og Dæhlie headet inn 2-0 til FUVO.

Brenna i farta

Brenna skaper et par store sjanser til for hjemmelaget. Den første er han alene med keeper men får et dårlig touch og ballen forsvinner. Like før pause kommer han alene etter fint spill av Martin Skolbekken og Preben Finstad. Brenna skyter ballen forbi keeper med Stian Davidsen redder på streken.

Dessverre for FUVO måtte Sindre Bentsen og Otto Dahl ut med skader i pausen. Skjetten la om til 3-4-1-2, og fikk uttelling med en gang. Et svakt tilbakespill ble plukket opp av Andreas Eriksen, og han rundet keeper og scoret.

Daly med flere sjanser

Skjetten setter inn nummer to Robin Daly, men dommer velger å blåse for frispark. Det var ikke mange som forstod den.

Daly burde scoret to-tre mål i denne kampen. Den første kommer etter at Eriksen header ned til han, men han treffer for dårlig og ballen triller på utsiden av stolpen. De to andre kom helt i slutten av kampen.

Andreas Eriksen kom til et par fine sjanser, men avslutningene var ikke gode nok.

Hjemmelaget fikk et par fine kontringsmuligheter, og de tok Brenna 100%. Dessverre for hjemmelaget klarte de ikke å komme etter med nok folk.

Beinov reddet FUVO

At det ikke ble 2-2 etter 70 minutter skjønner nok ingen. Ole Moltzau skled gjennom forsvaret. Alexander Beinov kom ut og reddet strålende med armen. Ballen trillet ut til Daly som avslutte ti stange fra seks meter. Den skal rett og slett sitte.

Like etter har Sivert Dæhlie to gode sjanser. Den første etter et skudd fra 16 meter, og det andre på en heading. Den siste var en stor sjanse.

FUVO skulle få kontringsscoringen sin. Preben Finstad dro seg forbi flere mann på høyresiden. Han trakk innover i banen og banket ballen i mål.

Moltzau fikk sin scoring fire minutter før slutt. Han smalt til ballen på et frispark, og ballen suste i mål. Nå jaget Skjetten for fullt.

Sjansebonanza

Den første sjansen fikk Andreas Castilla. Han bredsidet ballen utenfor da han stod på sju meter. Skjetten holdt presset og kom til et par halvsjanser før de fikk den største. Det ble avsluttet og avsluttet på seks-sju meter, men FUVO-spillerne kastet seg og ofret seg. Daly fikk den siste fra seks meter, men en hjemmespiller kastet seg og reddet ballen med kropp og arm.

Seks minutter på overtid blåste dommeren for siste gang, og hjemmelaget tok alle tre poengene.

– Vi har god kontroll i 1. omgang. De pumper langt og vi har god kontroll på andreballene. Vi får også gunstige brudd. Det er kaos de siste ti minuttene og det er god kok. Vi har marginer på vår side der, sier FUVOs Fredrik Nilsen til Lokalfotballen.

– Vi møter ikke opp i 1. omgang. Det er så dødt der ute, og vi våknet for seint, sier Stian Davidsen etter kampen.

Det kommer flere bilder senere i kveld. Nå er det Åråsen på Oda og meg.