Ung trenerduell når FUVO og Skjetten møtes

0
614
Ørjan Heiberg og Martin Wiker (Foto: Espen Bråthen).

Det er to unge trenere som skal lede lagene sine ut i lørdagens store lokaloppgjør på Romerike. FUVOs Ørjan Heiberg og Skjettens Martin Wiker er klare til kamp.

De er rivaler når man først møtes, men de to er også gode kamerater i det daglige.

– Martin er en veldig bra kar. Jeg har stor respekt for han som både trener og person. En smart og offensiv fotballtrener som alltid er ute etter tre poeng. Vi har et godt forhold, og snakker mye sammen i det daglige, sier Ørjan Heiberg til Lokalfotballen.

– Ørjan er en sterk fotballfaglig fyr, og en bra kar, sier Martin Wiker.

Tøffe tak

Selv om gutta er kamerater har det alltid vært tøft ute på banen. For to år siden møttes lagene i kvalifiseringen til NM, og da smalt det skikkelig. Skjetten pådro seg hele tre utvisninger. I serien samme sesong ble det delt ut totalt 13 gule kort i de to kampene. Hebierg ble dessuten matchvinner i våroppgjøret den sesongen i 1-0-seieren.

Ørjan Heiberg scorer her for FUVO mot SKjetten i 2015 (Foto: Espen Bråthen)

Det ble et skikkelig drama i cupen i fjor også. Fire raske mål gjorde at det ble ekstraomganger. FUVO avgjorde med to scoringer i 2. ekstraomgang. Det ble selvfølgelig ni gule kort i den kampen.

– Jeg tror det blir en jevn og tøff fotballkamp fra første sekund. To lag som kjenner hverandre godt, gressbane, og varme. Dette innbyr forhåpentligvis til en bra kamp, sier Heiberg.

– Jeg tror også kampen blir jevn og tøff. På et underlag vi ikke trives veldig godt på. Vi møter et lag som er godt organisert, med enorm kontringstyrke, sier Wiker.

Hvordan skal dere vinne kampen?

– Vi skal være oss selv. Fortsette slik vi har gjort en god periode nå. Ut på banen å vise at dette er vår hjemmebane, sier Heiberg.

– Vi skal vinne kampen på våre styrker, og må ta ut FUVO sine, forklarer Wiker.

Klokken 14:00 smeller det på Opakermoen og Funnefoss gress. En av de viktigste kampene denne sommeren. Vil Kim Brenna kontre Skjetten i senk? Kommer Andreas Eriksen til å krige FUVO i senk? Svaret får du lørdag. Vi sees på kamp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.