Aurskog-Høland kjørte over et ungt Skedsmo 2

0
696

Til tross for mange skader kjører Aurskog-Høland på. Skedsmo sine juniorer ble for små, og hjemmelaget vant 4-1 etter stort sjansesløseri.

Les også: Kløfta hentet opp 1-3 til 3-3

På Høland stadion var det forventet storseier for hjemmelaget. Sjansene kom på rekke og rad, men scoringene uteble. Det tok 41 minutter før scoringen kom. Og selvfølgelig var det Lars-Eirik Svardahl som stod for 1-0.

Skedsmo 2 sine unggutter stod godt på, og de utlignet like etter et selvmål av AHFK. Hjemmlagets kaptein, Hans Christian Bergsjø, scoret kampens fineste mål like før pause. Midtbanespilleren skrudde ballen i krysset. Alltid ledig krysset.

 

Video: Trym Helbostad

Hjemmelaget kjørte på i 2. omgang. Henrik Studsrud dyttet inn 3-1, etter et strålende forarbeid av kampens store spiller Lars-Eirik Svardahl.

 

Video: Trym Helbostad

Svardahl satte selvfølgelig inn kampens siste scoring, og er dermed toppscorer i 4. divisjon med 14 mål.

Skedsmos unge lag skapte også to-tre fine sjanser i tillegg til scoringen sin.

– Ingen stor kamp fra vår side. Vi senker oss litt mentalt da vi ser at de stiller med juniorlag, men mobiliserer og produserer mange sjanser. Nå er vi for fullt med i toppkampen, og gleder oss til høsten, sier kaptein Hans Christian Bergsjø til Lokalfotballen.

Tre mål på to kamper

Lagkamerat Henrik Studsrud er tilbake etter reise og skade, og han har tre mål på to kamper nå.

– Det var vel en bra kamp fra vår side. Er veldig gode når vi setter tempo på det, og litt mindre gode i perioder. Vi er i flyt og det er vanskelig å slå oss om dagen. Blir en spennende høst, sier Studsrud.

Aurskog-Høland er nå bare tre poeng bak Kløfta. Gjelleråsen leder akkurat nå 2-0, og er fire poeng foran AHFK hvis resultatet står seg. De tre lagene har fått en god luke ned til Skedsmo 2 på 4. plass.

Andre resultater:

Raumnes & Årnes vant 4-0 over Lørenskog 2. Lasse Holum Hansen med hattrick og Mads Hansen med en scoring. EIdsvold IF vant 4-1 over Gjerdrum. Stein Vidar Fjeldvang, Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen og Martin Sydtangen scoret for hjemmelaget. Sander Hagen scoret for Gjerdrum.

 

Video: Eidsvold IF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.