Vårens lag i 5. divisjon på Romerike

0
1308

Her er vårens lag i 5. divisjon på Romerike. 5. divisjon har blitt en god serie etter serieendringen, og det er mange gode spillere.

Kriteriene for vårens lag for 5. divisjon er ganske enkle, men likevel så veldig vanskelig å plukke ut. De spillerne som har vært best er plukket ut. Avgjørelsen er min, men jeg har snakket med flere spillere og trener får å få litt mer kjøtt på beinet.

Vårens lag i 5. divisjon

Atle Wilhelmsen, Rælingen

Kun ti baklengs er imponerende. Wilhelmsen er en ledertype. De ti spillerne foran hans har også vært til stor hjelp for keeperen, men han har også hatt noen strålende redninger. Utfordringen hans er at det blir noen store feil i løpet av en sesong.

Håkon Lundberg, AFSK

Hjertet i AFSK. Duellsterk spiller som også veit hvor målet står. Har spilt både i midtforsvaret og på midtbanen i år. Helt klart best som drivende midtbanespiller, men må nok spille i forsvaret på dette laget.

Robert Krolikowski, AFSK

Lundberg er hjertet, og Krolikowski er hjernen. Egentlig altfor god i 5. divisjon. Spilleforståelse, plasseringsevne og pasningsspillet er de tre styrkene til AFSKs viktigste spillere. Når han ikke spiller sliter AFSK.

Martin Reiersen, Leirsund

Høyreist midtstopper som blir bedre og bedre. En skikkelig ballspiller, og det er blitt viktig som midtstopper. Faktisk alle tre i denne bakre treeren er ballspillere. Reiersen er også selvfølgelig god i lufta, og hans langpasningsspill er strålende. Han fórer kantspillerne med gode baller.

Martin Haugen, Rælingen

En av de beste i år på Rælingens solide lag. Forsvarsspilleren gjør sjelden feil, og spiller ofte på det trygge. Kan spille både back og stopper. Han er best som back når han dundrer opp og ned høyresiden. Bra skuddbein og fin innleggsfot. Høyre vingback på dette laget.

Magnus Kolbjørnsrud, Sørumsand

Magnus styrer egentlig hele Sørumsand, og han gjør det godt om dagen. Sterk bidragsyter til at de er oppe på 2. plass. Klubben selv ønsker å rykke opp nå. Teknisk strålende, godt driv og fysisk overlegen. Er dessverre fortsatt veldig opp og ned.

Tabellen for 5. divisjon

Adrian Tjernsli, Rælingen

Helt suveren spiller. Teknisk briljant. Spilleforståelse ingen andre i 5. divisjon har. Jobber også hardt for laget, noe som Barbakken krever av alle hos Rælingen. Minuset for Tjernsli er alle skadene han får.

Mads Espeland, Fjellhamar

Kanskje den spilleren med høyest toppnivå, men er veldig ustabil. Går fra å være fantastisk til helt borte i kampene. Med enda mer trening sammen med lagkameratene blir Fjellhamar et tøft lag å møte denne høsten.

Eirik Holt, Leirsund

Leirsund med og uten Holt er nesten to forskjellige lag. Eirik er drivkraften offensivt for de gul-grønne. Er tålig lik Tjernsli i spillestilen. Herlig nærteknikk, veldig godt driv og en vanvittig skuddfot.

Szymon Krolikowski, AFSK

Den suverene toppscoreren i 5. divisjon. 18 mål har han scoret på 8 kamper. Og da scoret han kun ett i juni på grunn av reise og skade. Venstrefoten er klinisk. Fintene og rykket er også et par klasser over 5. divisjonsnivå.

Saeed Rahim, Sørumsand

Rahim er nesten like hissig foran mål som Krolikowski. 15 mål til nå. Utrolig rask, og han kommer til mange sjanser. SIF prøvde han som kant i starten av sesongen, men heldigvis dkjønte de at han måtte inn i midten. Minuset er at han ikke scorer mot topplagene fordi han brenner litt for mange sjanser.

Benken:

Kristian Lillebo, Sørumsand
Simen Stensøe, Fjellhamar
Ali Temirbulatov, Rælingen
Nahum Tesfu, Skårer
Afshar Piyad, Rælingen
Anders Fagerhus, Leirsund
Jørgen Jovall Dahl, Rømskog

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.