onsdag, april 17, 2024

Fjellhamar kjemper fortsatt for opprykk

Date:

Share post:

Årets store skuffelse i 5. divisjon er Fjellhamar. De var seriefavoritt før sesongen, og nå er det langt bak serieleder Rælingen. Likevel er målsettingen opprykk.

Foran årets sesong hadde de fleste Fjellhamar som opprykksfavoritt. Etter en god start på sesongen har det derimot vært tungt for de hvit-røde. De startet med tre strake seire og 17-1 i målforskjell. De har kun vunnet to på de neste åtte kampene.

Hva har skjedd med Fjellhamar etter den gode serieåpningen?

– Den har ikke helt gått som forventet. Etter en veldig sterk pre-sesong startet vi sterkt, men falt litt etter hvert. Både vi i trenerapparatet og spillerne selv hadde trodd vi skulle ligge høyere på dette tidspunktet, sier spillende trener Kim Hunstad til Lokalfotballen.

Hva er årsaken til den svake rekken nå?

– Mange skader har påvirket både kamper og vår treningshverdag. Det gir utfordringer på konkurransen på laget og dermed nivået generelt, sier Hunstad.

Gode spillere som Sigurd Berg, Halfdan Roth, Anders Risan, Vegard Aaserud og Hunstad selv har alle vært ute med skader av de viktigste spillerne. Nå ser de frem mot en god sommer.

– Vi skal jobbe hardt videre. Forhåpentligvis får vi tilbake flest mulig til høsten som vil bidra til en sterkere høstsesong, sier Kim.

Er målsettingen fortsatt opprykk?

– Det er det vi kjemper for. Målet vårt er fortsatt opprykk, men skjønner at vi ikke kan avgjøre det på egenhånd, avslutter Hunstad.

Fjellhamar er 13 poeng bak den suverene serielederen Rælingen. De er derimot sju poeng bak Sørumsand som er på 2. plass. Det er to lag som rykker opp fra 5. divisjon i år. Leirsund og AFSK ligger også foran Fjellhamar.

Tabellen for 5. divisjon
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

PODKAST: Nå smeller det i 5. divisjon – Bjerke og Dahl er gode gjester.

Nå er det endelig oppstart i 5. divisjon, og det blir en jevn og tøff serie. Kos deg...

Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

Det blir mange overganger i 2024 også, og allerede mange er på lass. Her er fullstendig oversikt på...

Tabelltipset for 2., 3., 4. og 5. divisjon kommer fortløpende

Endelig er vi her. Etter verdens lengste oppkjøring starter lokalfotballen opp. Nå kommer vi med tabelltips fremover. Først ut...

Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike

Denne vinteren, og våren, er intet unntak. Det skal spilles mange treningskamper i verdens lengste oppkjøring – og...