torsdag, april 25, 2024

Innbytter Rød sikret tre poeng til Hauerseter

Date:

Share post:

I en kamp med lavt tempo og lite trøkk ble Remi Rød mannen som sikret tre poeng til Hauerseter. De vant 4-1 over Fet.

Les også: Direkte fra kampen

I en kamp der vi nesten opplevde alle fire årstider varmet heller ikke spillet nevneverdig. Det var labert tempo ute på Nordkisa stadion. Hjemmelaget kom ut i 4-2-3-1 og bortelaget i en mer flat 4-4-2.

Det som skjedde før kampen var det sterkeste minnet. Tidligere Hauerseter-spiller Truong Tran døde på torsdag og lagene hadde ett minutts stillhet for Tran.

 

Så til kampen

Begge lag åpner rolig. De skaper hver sin halvsjanse. Fet fikk satt igang sitt basisspill og de trillet igang mange fine angrep. Dessverre for blåtrøyene skar det seg nesten alltid når de nærmest seg den siste tredjedelen. De kan også takke mye dårlig press fra uinspirerte Hauerseter-spillere.

Den største sjansen for den notoriske målscoreren Marius Preber. Hjemmelagets spiss kom alene med keeper Marcus Berg, men keeperen reddet avslutningen.

1-0 til hjemmelaget kom like etter. Vegard Knudsen får gå helt alene opp på en corner, og da blir det scoring. Skikkelig markeringssvikt av Fet.

Vegard Knudsen header her inn ledermålet til Hauerseter (Foto: Espen Bråthen).

Sju minutter senere kom utligningen. Espen Søgård prøvde seg på et frispark fra 28 meter. Ballen spratt i mål i keeperhjørnet. Keeper Jon Claudio skulle tatt den.

Resten av omgangen var lik starten. Lite som skjedde foran målene.

Rød inn og HSK tok helt over

Da 2. omgangen startet hadde Hauerseter gjort et bytte, og det ble et viktig bytte. Remi Rød, som ikke er helt i toppform, kom inn og han tok tak i kampen. Med sitt gode venstrebein, spilleforståelse og rykk ble han en håndfull for Fet. Han fant mellomrommet godt og ble mye involvert.

2-1 kom ti minutter ut i omgangen. Marius Preber ble spilt fri alene med keeper, og denne gangen gjorde han ingen feil.

Like etter scoringen hadde Fet tre gedigne sjanser. Den først kom ved Vegard Gjelsnesvangen. Et godt skudd der ballen ble slått i tverrliggeren av keeper. På corneren ble det kaos foran Hauerseters mål og Espen Søgård skaut utenfor. Etter det igjen headet Lasse Bergan Foss like utenfor fra nok en corner. Der pleier Bergan Foss å score.

Motgangen skulle fortsette for Fet.

Etter nok en markeringssvikt headet Vegard Knudsen inn sin andre og Hauerseters tredje scoring. Herfra og ut trillet Hauerseter ball i hatt med et tamt bortelag.

Vegard Knudsen jubler etter ny scoring for Hauerseter (Foto: Espen Bråthen).

Nummer fire headet Remi Rød inn etter et innlegg fra venstre. Han var også helt alene på bakerste med nærmeste Fet-spiller på Fedrelandet, for å sette det litt på spissen. Et strålende innhopp av Rød.

– Det var en spesiell kamp for både klubben og flere av spillerne etter det som har skjedd, men alltid deilig med seier og tre poeng. Føler vi har kontroll gjennom hele kampen til tross for at de utligner på et frispark i første omgang. Knutsen er som vanlig bunnsolid og det gjør det enklere for oss andre. For min egen del så har jeg slitt med småskader gjennom store deler av vårsesongen så veldig deilig å komme inn og få en kasse, sier Rød til Lokalfotballen, og nå satser han på at toppformen kommer.

– Skal prøve å bruke ferien godt og få kroppen helt skadefri, så får vi satse på at toppformen kommer frem mot høstsesongen, avslutter Rød.

Tre store markeringsfeil, Robin Ødegård?

– Vi må klare å ta for oss bedre enn det vi har gjort på dødballer både defensivt og offensivt hittil i år. Defensivt blir vi for ofte tittende kun på ball, og da slipper markeringene. Vi må tilbake på trening og jobbe basic i forhold til forsvarsspill og markering, svarer Ødegård til Lokalfotballen.

Hauerseter er nå oppe på 5. plass med 25 poeng. Fet er på 12. plass med 10 poeng. Begge lag har en kamp mer spilt enn lagene rundt på tabellen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Foran mandagens kamper på Romerike – spennende lokaloppgjør

Det er deilig med en skikkelig fotballmandag igjen. Her er noen raske kommentarer og tips foran kveldens kamper...

Direkte fra 4. divisjon: Løvenstad – Sørumsand

På Sandbekken får Løvenstad besøk av Sørumsand. Du kan følge alt direkte her hos Lokalfotballen fra kl. 20:15.

Nå har det snudd for Raumnes & Årnes – enkelt mot Rælingen

Etter en tøff start har Raumnes & Årnes to strake seire, og lørdagens seier mot Rælingen var sterk. -...

Store oppturer og tunge nedturer – 3. serierunde i 4. divisjon

Nå er vi godt i gang, og etter hver serierunde skal vi ha et sammendrag. Her har du...