Foran søndagens fotball i lokalfotballen

Det var flere tøffe dueller mellom Skjetten og Lillestrøm (Foto: Espen Bråthen).

Det er siste runde i 4. divisjon før ferien og noen kamper i 3. divisjon. Her er mine kommentarer og tips.

Raumnes & Årnes – Ull/Kisa

Hjemmelaget uten viktige Jonathan Dixon. Heglum fortsatt borte. Vinner R&Å her får de et pusterom til nedrykksstreken, og det er alltid greit før en lang sommer.

Ull/Kisa 2 har ikke lagt ut laget, men de kommer nok med juniorlaget. Det har vist seg å være litt for tøft i 4. divisjon.

Mitt tips: 2-1 Sramek og Holum Hansen for R&Å. Høgbakken for Ull/Kisa 2.

Lørenskog 2 – Skedsmo 2

«Reprise» på lørdagens lokaloppgjør, men nå er det rekruttene som skal møtes. Hjemmelaget sliter i bunnen av 4. divisjon. Det unge laget blir mat for mer rutinerte lag i serien. De er forsterket med gode Vetle Rygh i denne kampen. Han sonet i lørdagens kamp.

Skedsmo 2 er mye sterkere. A-troppen til Skedsmo er mye større enn Lørenskog sin. Spillere som Lars Jørgen Mork, som virket skikkelig spillesugen i går, Stovner, Amundsen, Thaqi, Olsen og Lindahl styrket laget veldig. Klar borteseier.

Mitt tips: 1-4 Singh for Lørenskog 2. Mork 2, Lindahl og Moheim for Skedsmo 2.

Hauerseter – Fet

Her er hjemmelaget klar favoritt. De mangler derimot keeper Christian Bjerke mot Fet. Det er en klar svekkelse. Simen Blaker er tilbake nå i sommer og han har vært god i de siste kampene. Sammen med Marius Preber skaper de en god del. Remi Rød står også i troppen, men jeg er usikker på om han spiller. Det finner jeg ut når jeg kommer opp dit.

Sondre Hasund er ny spiller i HSK. Han kommer fra Hareid.

Fet mangler et par mann fra det vanlige forsvaret. Både Atle Søgård og Marius Karlsen er ute.

Mitt tips: 3-1 Preber 2 og Blaker for Hauerseter. Gjelsnesvangen for Fet.

Gjelleråsen – Gjerdrum

Hjemmelaget er stor favoritt. Veldig stor. De velger å rullere litt på startelleveren til dette oppgjøret. Fera x 2, Ryden og Hansen Vestgården kommer inn fra start. Det vil si at Vebjørn Sangnæs er vraket foran møtet med sin gamle klubb. Det er på godt og vondt.

Gjerdrum hadde et godt tak på Gjelleråsen i fjor, men de mangler flere spillere til denne kampen. Spesielt Marius Rødsrud vil være et stort savn. Moseng og Eng er også ute.

Mitt tips: 6-0 Kaasa 2, Hjelkerud, Ardijan Fera, Måsø og Pande for GIF.

3. divisjon

Alta 2 – FUVO

Hjemmelaget har a-kamp samtidig, så det svekker Alta 2 veldig. Svakt i dag.

FUVO fikk en smell sist mot et toppet LSK 2, men før det var de på vei oppover. De reiser oppover med en god tropp, og denne skal de rett og slett vinne.

Mitt tips: 0-3 Brenna 2 og Dæhlie for FUVO.

Skjetten – Lillestrøm 2

Skjetten henger seg med i toppen av 3. divisjon. Ikke så veldig overraskende for min del. I dag mangler de Emil Eian og Robin Karlsen, men de har vært inn og ut av laget. Fabian Egbele er tilbake etter å ha sonet det latterlige røde kortet han fikk mot Senja.

Her blir det trøkk og dueller mot LSK 2.

Bortelaget har ikke lagt ut troppen sin ennå, men ettersom de spiller på Romerike kommer de med et sterkt lag. Det spennende blir å se om Erling Knudtzon spiller.

Mitt tips: 2-2 Eriksen 2 for Skjetten og Ajeti og Antonijevic for LSK 2.

SVAR

Skriv inn din kommentar
Vennligst fyll inn ditt navn her