– Begge lag blinket ut denne tidlig når terminlista kom

0
720
Julian Madsen og Knut Aga jr foran lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Skedsmo (Foto: Espen Bråthen).

Denne lørdagen smeller det på Rolvsrud. Det er lokaloppgjør mellom Lørenskog og Skedsmo. Lokalfotballen har tatt en prat med trenerne.

Hør på: Podcast med fokus på 3. divisjon avdeling 6

Knut Aga jr er blitt en rutinert trener, og han har faktisk trent begge lag. For Julian Madsen er det første gang han skal oppleve dette lokaloppgjøret. Det er også faktisk på tide at vi får dette lokaloppgjøret. Lagene møttes senest i 2013 i 3. divisjon.

– Det blir en tøff kamp som egentlig alle våre kamper har vært i år. Før sesongen hadde jeg Lørenskog som den klare opprykksfavoritten. De har spilt god fotball i år, men har hatt nye uflaks. De viser på sitt beste at de holder meget høyt nivå. Har også tre år som trener for a-laget der, så blir gøy å komme tilbake, sier Knut Aga jr noen timer før det smeller på Rolvsrud.

– Vi gleder oss selvsagt stort til å møte Skedsmo. Ikke bare kommer serielederen og et godt fotballag på besøk, men det at det er et realt lokaloppgjør gjør ikke oppgjøret mindre interessant.  Dette er nok en av de kampene spillerne på begge lag blinket ut når terminlista kom i vinter, og er selvfølgelig en av sesongens desiderte høydepunkter, sier Julian Madsen.

(Foto: Espen Bråthen)

Tabellplassering betyr ikke noe

Skedsmo leder serien med 26 poeng, og er fem poeng foran Mjølner som er på 2. plass. Lørenskog er nede på 7. plass med 14 poeng. Men serieplasseringen har ikke så mye å si i dette oppgjøret.

– Det blir en tett kamp med mange spillere som vil slå «kompisen» på det andre laget. Hvordan jeg ser for meg kampen, så blir det en del av kampplanen vår og vil ikke utdype det noe mer på det, sier Aga jr, som altså holder kortene tålig tett til brystet.

– Jeg tror det blir en jevn og tøff kamp hvor det gjelder å være med fra første stund. Blir garantert mye dueller og trøkk fra start, og da gjelder det for vår del å ha en god balanse mellom klokskap og råskap. Blir nok slik at man må kjempe for retten til å spille fotball det første kvarteret, og da gjelder det å være påskrudd i toppetasjen, tror Madsen.

Hvordan skal dere vinne kampen?

– Vi må holde oss til arbeidsoppgaver og kampplanen og gjøre den jobben 100%. Være tilstede mentalt under hele kampen, så skal vi gi Lørenskog kamp om poengene. Så får vi se når dommeren blåser av hva resultatet blir, sier Aga jr i Skedsmo.

– Vi skal slå Skedsmo med å være oss selv. Tørre med ball og aggressive uten ball. Hvis vi får opp tempo på ballen og finner vinklene i spillet, kombinert med samtidige trusler, så vet vi at vi skaper mål og sjanser mot samtlige lag i vår 3.divisjonsavdeling, avslutter Madsen.

Da er det bare å komme seg til Rolvsrud. Kampstart er 15:00. Hvis du av en eller annen merkelig årsak ikke får sett kampen, så kan du følge den på bloggen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.