Gjelleråsen kjører på | Ull/Kisa 2 vant på overtid

0
793
Foto: Christer Madsen

Gjelleråsen kjører på i 4. divisjon. De vant 3-1 mot godt kjempende Eidsvold IF. I «juniorkampen» mellom Skedsmo 2 og Ull/Kisa 2 vant gultrøyene 3-2. Raumnes & Årnes med ny seier.

Les også: Drama mellom Hauerseter og Aurskog-Høland

Gjelleråsen åpnet strålende mot et skadedrabbet Eidsvold IF. Unge Michael Lindviksmoen satte inn 1-0 allerede før to minutter var spilt. Hjemmelaget fortsatte kjøret, men de fikk ikke ballen i mål. Anført av alltid gode Espen Berg Ottesen spilte også EIF seg litt inn i kampen.

EIF kriget godt

Hjemmelaget smalt ut av startblokkene i 2. omgang også. Vingen Mikkhu Måsø satte inn nummer to, og nå trodde hjemmesupporterne at det skulle løsne. Men rødtrøyene kjempet seg inn i kampen igjen. Gjelleråsen var stadig det førende laget, men bortelaget jobbet knallhardt på hver eneste ball.

Så viste han som nå er 4. divisjons yngste målscorer seg fram. 15 år gamle Markus Sørensen reduserte til 1-2, og det ble en liten nerve i kampen igjen.

Markus Kaasa satte alle spikre i kista da han satte inn 3-1 til Gjelleråsen like før slutt.

– Vi vinner fullt fortjent, men spiller en middels kamp. Burde enda scoret flere, men ok. Vi må opp ett hakk til neste kamp, sier Bent Inge Johnsen til Lokalfotballen.

– Gjelleråsen vant fullt fortjent. De tok ledelsen tidlig og vi var heldige som bare fikk ett baklengsmål før pause. Etter at vi reduserte var vi litt med, men det hadde vært et lite ran om vi hadde fått med oss noe herfra. Må skryte av Gjelleråsen, som er et meget bra lag. Vi kom med en tynn tropp og noen sentrale spillere ute, men kjempet det vi kunne, sier Christer Madsen i EIF til Lokalfotballen.

 

Dermed leder Gjelleråsen serien ett poeng foran Kløfta og fire poeng foran Aurskog-Høland. Neste tirsdag er det Aurskog-Høland – Gjelleråsen. Jeg bare sier det. Neste tirsdag er det Aurskog-Høland – Gjelleråsen. Alle mann til Høland stadion.

Les også: 421 minutter uten baklengs for 18-åring

Ull/Kisa 2 vant etter straffescoring på overtid

I «juniorkampen» mellom Skedsmo 2 og Ull/Kisa 2 ble det også en dramatisk kamp. Kanskje ikke like dramatisk som Hauerseter – Aurskog-Høland, men nok drama for de som så kampen.

Ull/Kisa 2 tok ledelsen ved Kisa gode midtstopper Hevar Taymur etter en corner. De dobler ledelsen ved Sander Forø. Skedsmo jobber seg inn i kampen og nye Robin Lindahl reduserer før Martin Evensen utligner til 2-2. To minutter på overtid får Ull/Kisa 2 straffe, og ballen setter den elegante midtbanespilleren Petter Blaker i mål.

 – Det var en kamp hvor vi hadde god kontroll i første omgang, og leder 2-0 til pause. Så slipper vi oss litt for langt ned, og slipper inn to unødvendige mål. Men fantastisk innsats av gutta hele kampen ut, og det er utrolig deilig å avgjøre på slutten, sier Martin Søreide til Lokalfotballen.
UllKisa 2 jubler etter scoring.  (Foto: Espen Bråthen).

Mads Hansen senket Eidsvold Turn 2

Raumnes & Årnes tok sin andre strake seier i 4. divisjon. Mads Hansen ble den store helten med en scoring i hver omgang. Nå har blåtrøyene 6-0 i målforskjell og på vei oppover på tabellen.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.