Skaalerud sikret tre poeng for Blaker

0
851
Thomas Skaalerud senket Gjerdrum da han satte inn 1-0 til Blaker (Foto: Espen Bråthen).

42-åring Thomas Skaalerud avgjorde for Blaker i 1-0-seieren mot Gjerdrum. Dermed er han en av de eldste målscorerne i 4. divisjon de siste årene.

Uten at jeg har 100% oversikt så er vingen, som er født i 1973, en av de eldste målscorerne i 4. divisjon. Det er spillere som Thomas Haug (Blaker) og Kjell Engeflaen (FUVO) som har vært eldre med scoring i 4. divisjon. Også Peder Kornbakk (Sørumsand) tipper jeg er inne på den lista.

– Han backen til Gjerdrum gliste godt når det kom inn en som var født på 70-tallet. Jeg fikk en liten pasning av Tormod (Torbjørn Dahlum Nilsen red. anm.) som jeg tok med noen meter inn i 16-meteren. Plutselig var det bare keeper igjen, og det holdt med en liten kjipp. Moro var det ihvertfall, sier Skaalerud til Lokalfotballen.

Førsteomgangen på Bruvollen var en jevn omgang. Gjerdrum var best i første halvdel og Blaker var best på slutten.

Store sjanser

Den andre omgangen startet med drøssevis av sjanser. Gjerdrum bommet på fire store sjanser det første kvarteret. Marius Rødsrud var den største synderen. Spissen som har scoret masse mål sliter med å finne nettet denne sesongen.

Marius Rødsrud bommer på en stor sjanse for Gjerdrum. Ahmed Jouini kan puste lettet ut (Foto: Espen Bråthen).

Også Blaker hadde sine sjanser. Martin Mathisen hadde et godt skudd som Roy Konterud reddet. Konterud reddet også da Anders Egeberg var alene med keeperen.

Avgjørelsen kom sju minutter før slutt. Etter fint spill kom Thomas Skaalerud alene med keeper Konterud. Han chippet pent og rolig ballen over Konterud, og ballen trillet i mål. Det oste rutine av den scoringen.

Blaker er oppe på 8. plass med 15, men har to-tre kamper mer spilt enn lagene rundt. Gjerdrum er nederst på tabellen med kun fire poeng. Mot Blaker hadde de fortjent mer, men de er nødt til å score på sjansene sine fremover.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.